Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Τα βασανιστικά ερωτήματα πριν από άλλο ένα αγχωτικό καλοκαίρι

ΑΠΟΕΛ: Τα βασανιστικά ερωτήματα πριν από άλλο ένα αγχωτικό καλοκαίρι

ΑΠΟΕΛ: Τα βασανιστικά ερωτήματα πριν από άλλο ένα αγχωτικό καλοκαίρι

Οι οπαδοί είναι γνωστό ότι αποθεώνουν ή αποδοκιμάζουν το ίδιο εύκολα, αναλόγως του αποτελεσμάτων. Για τον ΑΠΟΕΛ, που έμεινε για τέταρτη σερί σεζόν δίχως τίτλο, δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Έτσι, με φόντο κυρίως το διογκωμένο οικονομικό πρόβλημα, η διοίκησή του πρωτίστως ο Πρόδρομος Πετρίδης, βρίσκονται ξανά το μάτι του κυκλώνα. Είναι άξιον απορροίας πώς θα απαντήσει ο έμπειρος πρόεδρος στα ερωτήματα που βασανίζουν τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων.

Αν δηλαδή μπορεί να αντέξει άλλη μία σεζόν δίχως είσοδο σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να ισχύσει. Επίσης, μπαίνει ερωτηματικό για τον προϋπολογισμό και κατά συνέπεια, την ανταγωνιστικότητα κόντρα σε ομάδες με πολύ καλύτερη ευρωστία (π.χ. Άρης, Πάφος FC, Απόλλων, Ομόνοια).

Γίνεται κατανοητό ότι ακόμη ένα καλοκαίρι θα εμπεριέχει μεγάλη δόση άγχους από πλευράς διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, ελπίζοντας σε είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Καθόλου εύκολο φυσικά, καθώς χρειάζονται τρεις προκρίσεις για την επίτευξη του στόχου.

Δίχως άλλο, αναμένεται με ενδιαφέρον η Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ στις 15 Ιουνίου και όσα θα κληθεί να απαντήσει ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-05-26T20:57:00+02:00
Go to Top