Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα στον Κατάλογο A’ και οι προτεραιότητες του Γκαγιέγο

Τρέχουν οι μεταγραφικές διεργασίες στον ΑΠΟΕΛ με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Μετά τους Τεχέρα, Γκιντίγια και Αντωνίου, οι πρωταθλητές φουλάρουν για τις επόμενες κινήσεις τους, οι πλείστες από τις οποίες θα αφορούν την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής και επιθετικής γραμμής.

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η επισημοποίηση της μεταγραφής του 20χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Βίτορ Μέερ, από την Κορίνθιανς, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» συνεχίζουν να εξετάζουν κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις για τον Κατάλογο Β’.

Εντούτοις, προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή για την ομάδα προγραμματισμού είναι η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην απόκτηση βασικού επιθετικού, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού αλλά και επιτελικού μέσου. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένου του βασικού φορ) που θα αποκτηθούν θα καταλάβουν τις τρεις εναπομείναντες κενές θέσεις στον κατάλογο Α’. Εννοείται πως σε περίπτωση που υπάρξει αποχώρηση από το υπάρχων ρόστερ, τότε θα προκύψουν νέες διαφοροποιήσεις όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

Θυμίζουμε πως τη δεδομένη στιγμή οι πρωταθλητές έχουν 14 ποδοσφαιριστές εγγεγραμμένους στον Κατάλογο Α’ και πρόκειται για τους: Τεχέρα, Κιντίγια, Μπέλετς, Σούσιτς, Τσεπάκ, Ντβάλι, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Μεχρί, Πέτροβιτς, Μαρκίνιος, Εντονγκαλά Μπεν και Δώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-06-10T22:04:40+02:00
Go to Top