Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Τα στοιχήματα και οι προκλήσεις του Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Τα στοιχήματα και οι προκλήσεις του Πουρσαϊτίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

O Σάββας Πουρσιατιδης αναλαμβάνει τον ΑΠΟΕΛ στη δυσκολότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του και το γνωρίζει. Ο Ελλαδίτης προπονητής έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ αμφιβόλου αξίας, με καταρρακωμένο ηθικό και ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πρώτιστος στόχος του 44χρονου προπονητή που φόρεσε το απόγευμα της Τετάρτης φόρμες προπόνησης για πρώτη φορά και έπιασε δουλειά στον «Αρχάγγελο» είναι να ωθήσει τους ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ σε καλύτερες εμφανίσεις, ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Ενσούε, ο Ζαχίντ, ο Ανουάρ, ο Ντε Βινσέντι σαφώς και μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα και να τραβήξουν στις πλάτες τους την ομάδα. Στοίχημα για τον Πουρσαϊτίδη είναι η επιθετική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι αργοί και προβλέψιμοι στην ανάπτυξή τους, βλέπουν το γκολ με το σταγονόμετρο και μοιραία δεν μπορούν να επιβληθούν των αντιπάλων.

Οι διαθέσιμες επιλογές δεν αλλάζουν. Στους Μπεν Σαχάρ και Νούχιου προστέθηκε ο Τζο Γκάρνερ. Ο Άγγλος είναι επιλογή του Μικ Μακάρθι και θα έχει ενδιαφέρον πως θα τον διαχειριστεί, αλλά και πόσο διαφορετικό πρόσωπο μπορούν να εμφανίσουν οι δύο πρώτοι, οι οποίοι μέχρι στιγμής όχι απλά δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες αλλά προκαλούν μελαγχολία και εκνευρισμό με τις τραγικές τους εμφανίσεις.

Στόχος του Πουρσαϊτίδη δεν είναι να περιθωριοποιήσει ποδοσφαιριστές, αλλά να εκμεταλλευτεί τα δυνατά τους σημεία. Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι προσθήκες των Γκάρνερ και Μπερν. Ο Ελλαδίτης άναψε κόκκινο για μετεγγραφή του Κάιλ Νέισμιθ και επιθυμεί την απόκτηση ακραίου επιθετικού. Το κατά πόσο θα προκύψει τέταρτη μετεγγραφή θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό κομμάτι, ενώ δεν αποκλείεται να επανεγγραφεί ένας εκ των Σάβιτς ή Μιχαΐλοβιτς.

Προτεραιότητα είναι η αγωνιστική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ ώστε να ξεφύγει από περιπέτειες και στις επόμενες μετεγγραφικές περιόδους να βάλει την «πινελιά» του με ποδοσφαιριστές δικής του επιλογής και να φτιάξει την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Το δεδομένο είναι πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη, μέχρι την επόμενη, πρόκληση της προπονητικής του καριέρας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-07T08:44:58+02:00
Go to Top