
ΑΠΟΕΛ: Την… έστησε και την «εκτέλεσε» με ποιότητα, πείσμα και νοοτροπία νικητή

Ήταν που ήταν η Ομόνοια με την πλάτη στον τοίχο, ο ΑΠΟΕΛ την… έστησε και την «εκτέλεσε» με δύο γκολ από στατικές φάσεις (2-1) και έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola.
Η ομάδα του Μιλόγεβιτς, σ’ ένα γεμάτο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο με δύο κεφαλιές (Καρώ 52’, Ντάλσιο 86’) σε ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ του Μπεν το έφερε τούμπα. Μάλιστα, το δεύτερο γκολ το πέτυχε αφού αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Καρώ (69’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακόμη, ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε γκολ με τον Κοσταντίνοφ (62’), το οποίο δεν μέτρησε με παρέμβαση του VAR και αφού έστειλε τον διαιτητή να δει τη φάση. Έκρινε ότι ο Καρώ, που ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τη φάση παρόλο που η μπάλα στον Κοσταντίνοφ πήγε από το κεφάλι του Γιούστε.
Το 2-1 δίνει προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ, που στον επαναληπτικό θα είναι τυπικά γηπεδούχος, ενώ η Ομόνοια θα θέλει νίκη τουλάχιστον με ένα γκολ διαφορά για να ισοφαρίσει το χθεσινό αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε την ποιότητά του στις στατικές φάσεις, αλλά και το πείσμα που διακατέχει τους παίκτες του, τη νοοτροπία νικητή. Ήταν 100% αποτελεσματικός, αφού τις δύο τελικές προσπάθειες εντός στόχου, από τις πέντε συνολικά, τις έκανε γκολ και έφθασε σε μια σπουδαία νίκη.
Διαβάστε επίσης: