Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το «δεκάρι» δεν ήρθε και το… ξανά μανά από τα πλάγια συνεχίζεται

ΑΠΟΕΛ: Το «δεκάρι» δεν ήρθε και το… ξανά μανά από τα πλάγια συνεχίζεται

ΑΠΟΕΛ: Το «δεκάρι» δεν ήρθε και το… ξανά μανά από τα πλάγια συνεχίζεται

Ο ΑΠΟΕΛ απέτυχε να φέρει σε πέρας τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, αφού δεν μπόρεσε να αποκτήσει επιτελικό και σέντερ φορ. Βάσει των λεγόμενων του Ρικάρντο Σα Πίντο, ούτε άνεργος ούτε δανεικός από κυπριακή ομάδα θα αποκτηθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Αν επιβεβαιωθεί ο Πορτογάλος, αφού η ιστορία διδάσκει ότι όσο υπάρχουν μετεγγραφικά παράθυρα «ποτέ μη λες ποτέ», είναι θέμα προς συζήτηση τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη συνέχεια της σεζόν. Την Κυριακή πάντως επανεμφανίστηκε το πρόβλημα ανάπτυξης από τον κεντρικό άξονα, στο 1-1 με τον Απόλλωνα.

Ακόμα και στο πολύ καλό πρώτο μισάωρο τους στο παιχνίδι, οι γαλαζοκίτρινοι υποχρεώνονταν σε παιχνίδι από τα άκρα, ψάχνοντας κυρίως τον Κβιλιτάια με σέντρες. Η αδυναμία της κάθετης ανάπτυξης μάλιστα, υποχρέωνε πολλές φορές τους αμυντικούς των γαλαζοκιτρίνων να επιδίδονται σε μακρινές μπαλιές.

Παιχνίδι «βούτυρο στο ψωμί» των ψηλών αμυντικών Εκπολό και Πεϊμπερν, ασχέτως του ότι το προβάδισμα ήρθε με κεφαλιά του Πέτροβιτς · του μοναδικού έως τώρα που δικαιώνει το γιατί αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Το παιχνίδι της σέντρας και της γιόμας καθιστά προβλέψιμη την επιθετική ανάπτυξη του ΑΠΟΕΛ και είναι εύκολη η προσαρμογή της αντίπαλης άμυνας. Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία και (αν όντως δεν θα έρθουν άλλοι ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παρόντες) θα πρέπει να επιλυθεί «εκ των έσω». Είναι εφικτό με το υφιστάμενο ρόστερ; Θα το δείξει ο καιρός…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-18T19:34:00+02:00
Go to Top