Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το καίριο ερώτημα για τον Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Το καίριο ερώτημα για τον Σα Πίντο

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ και δεν θα συγχωρήσω ποτέ όσους με προκάλεσαν και με τιμώρησαν», ακούγεται να λέει ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο τρέιλερ της συνέντευξής του στην εκπομπή «Kick Off», που κάνει πρεμιέρα απόψε στην Cablenet με παρουσιάστρια την Άντρεα Καφά.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι το φυσάει και δεν κρυώνει για την τετράμηνη αποβολή του από τους πάγκους. Το κουβαλάει μέσα του και δεν το κρύβει. Κάτι που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την επιστροφή του, που υπολογίζεται στα μέσα Φεβρουαρίου. Διότι πρόλαβε να δείξει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, που μάλλον όμοιός του δεν πέρασε από τα γήπεδά μας.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι δίχως αυτόν στον πάγκο, οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν την ηρεμία τους υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Ντομίνγκες. Εννοείται πως δεν παραγνωρίζεται η δουλειά του Πίντο, που αποδεδειγμένα πλέον είναι πάρα πολύ καλή. Ούτε το ότι είναι ολοφάνερο πως έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές.

Είναι ένα ερώτημα, όμως, εάν ο αποκλεισμός θα τον βοηθήσει ώστε να επιστρέψει πιο σοφός και πιο εγκρατής ή αν θα επανέλθει στα παλιά. Φλερτάροντας δηλαδή με άλλες τιμωρίες και δημιουργώντας αναστάτωση πρωτίστως στην ομάδα του. Την απάντηση θα την ξέρουμε σε ένα δίμηνο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-12-15T15:40:58+02:00
Go to Top