Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το «κλειδί» κρατά η Λέουβεν για τον Τάμαρι

ΑΠΟΕΛ: Το «κλειδί» κρατά η Λέουβεν για τον Τάμαρι

ΑΠΟΕΛ: Το «κλειδί» κρατά η Λέουβεν για τον Τάμαρι

Δεν είναι μυστικό πως ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που θα μπορέσει να ανεβάσει περισσότερο το επίπεδο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Και πρωτίστως θα ενισχύσει το στοιχείο του απρόβλεπτου στο γενικότερο πλαίσιο της αγωνιστικής φιλοσοφίας του.

Προφανώς και ο Σωφρόνης Αυγουστή αισθάνεται πιο άνετος με την πρόσφατη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Μαρκίνιος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύεται, γνωρίζοντας πως όσο καλή προοπτική κι αν συγκεντρώνει ο 25χρονος Βραζιλιάνος, από τη μία οι αποχωρήσεις και από την άλλη οι υψηλές απαιτήσεις της νέας σεζόν, επιτάσσουν περαιτέρω ενδυνάμωση.

Στο εν λόγω πλαίσιο, λοιπόν, οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ ήλθαν σε επικοινωνία με γνώριμο και δοκιμασμένο ποδοσφαιριστή που εκτιμούν πως μπορεί να προσδώσει στοιχεία που θα διευρύνουν αυτομάτως την αγωνιστική εμβέλεια του συνόλου. Ο λόγος για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, με τις συζητήσεις να έχουν στο παρόν στάδιο περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα.

Εν ολίγοις, στον ΑΠΟΕΛ θέλησαν να διαπιστώσουν κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του. Ο αεικίνητος Ιορδανός που έκανε θραύση αγωνιζόμενος τη διετία 2018-20 στην ομάδα, με βάση τις πληροφορίες που πηγάζουν από τα ενδότερα του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε θετικός στην προοπτική να ντυθεί εκ νέου στα γαλαζοκίτρινα, κάτι που έφερε αυτομάτως την περαιτέρω κινητοποίηση στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Ο 25χρονος Αλ Τάαμαρι είναι «ψημένος» στην προοπτική της μετακόμισής του ξανά στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», ωστόσο αυτό από μόνο του, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν αρκεί.

Στον ΑΠΟΕΛ είναι ενήμεροι πως η Λέουβεν σκοπεύει να βάλει τον Ιορδανό στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, αφού το τρέχον συμβόλαιο εκπνέει σε ένα χρόνο. Είτε με δανεισμό κι οψιόν αγοράς, είτε με απευθείας αγορά. Το δε συμβόλαιό του είναι περίπου 400.000 ευρώ και το «κλειδί» όλων των εξελίξεων θα είναι οι αξιώσεις των Βέλγων και το ύψος της οψιόν που θα βάλουν στο τραπέζι, εφόσον οι γαλαζοκίτρινοι πάνε μέχρι… τέλους το θέμα με τον Αλ Τάαμαρι.

Τόσο η υπόθεση του Ιορδανού εξτρέμ όσο κι ο ευρύτερος σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, θα τεθούν επί τάπητος στις νέες κατ’ ιδίαν συζητήσεις που θα κάνει ο Αυγουστή με τη διοίκηση.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-11T19:26:00+02:00
Go to Top