Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το κουμπί του διακόπτη στο «off»

ΑΠΟΕΛ: Το κουμπί του διακόπτη στο «off»

ΑΠΟΕΛ: Το κουμπί του διακόπτη στο «off»

Κρατήστε σημειώσεις: Έξι συμμετοχές στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, όλες ως αλλαγή, φτάνοντας μόλις στα 91 λεπτά. Στο πρωτάθλημα; Τέσσαρα ματς, τα μισά εξ αυτών στο αρχικό σχήμα, με το κοντέρ να «γράφει» 206 λεπτά. Και το αρνητικότερο όλων; Μπαίνουμε στην τρίτη εβδομάδα του Νοέμβρη και δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Συμπέρασμα; Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, ο Τομανέ αποτελεί τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ με τη λιγότερη προσφορά απ΄όσους προστέθηκαν στο ρόστερ κατά το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν είναι ότι δεν προσπαθεί ή, εμφανίζεται αδιάφορους στους αγώνες που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε πως, δεν βάζει το πόδι στη φωτιά. Λείπει από τον 31χρονο επιθετικό η απαιτούμενη σπιρτάδα στις κινήσεις και κυρίως, το… δέσιμο με τους συμπαίκτες του. Ο Τομανέ που εντάχθηκε στην ομάδα της Λευκωσίας με «καθυστέρηση» έξι μηνών (αποτέλεσε μετεγγραφικό στόχο τον περασμένο Ιανουάριο), φαίνεται πως… πληρώνει τις περιορισμένες συμμετοχές από το 2020 και εντεύθεν. Με εξαίρεση τη σεζόν 2021-22, στις υπόλοιπες δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές των προπονητών του, κάτι που αποτέλεσε πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Ερχόμενος στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, πίστευε ότι θα έβρισκε τον χρόνο που αναζητούσε για να κάνει δυναμική εκκίνηση, ωστόσο κάτι τέτοιο -κατά τους πρώτους μήνες- δεν έγινε. Θα συμβεί στη συνέχεια; Κανένας, ασφαλώς, δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ένα πρόβλημα τραυματισμού που πέρασε προ πολλών εβδομάδων και τον κράτησε εκτός δράσης, η αλήθεια είναι πως αποτέλεσε τροχοπέδη στη γενικότερη παρουσία του. Ο Τομανέ που    κατάγεται από την Πορτογαλία, χώρα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα (αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Γερμανίας, Ελλάδας, Σερβίας, Τουρκίας), θέλει να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια και κυρίως, να μοιράσει απαντήσεις. Θα τα καταφέρει; Ιδωμεν…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-19T22:04:54+02:00
Go to Top