Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το μεγάλο στοίχημα του Πρόδρομου Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Το μεγάλο στοίχημα του Πρόδρομου Πετρίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη πως ο Γκάγιας Ζαχίντ δεν ενδιαφέρεται να φύγει, σε αυτή τη μετεγγραφική περίοδο από τον ΑΠΟΕΛ, διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα όπως τα ξέραμε στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι Τούρκοι θεωρούσαν δεδομένη τη φυγή του Νορβηγού από τον ΑΠΟΕΛ. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε κατηγορηματικά λίγες ώρες αργότερα με τη δήλωση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Τώρα, η μπάλα πέρνα στα πόδια του Πρόδρομου Πετρίδη. Είναι γεγονός πως ένας καλός Ζαχίντ είναι απαραίτητος για τον ΑΠΟΕΛ και κάθε ομάδα. Είναι επίσης δεδομένο πως από την στιγμή που ένας παίκτης μπαίνει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και να υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ από την επόμενη σεζόν.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ασφαλώς και θέλει τον παίκτη και για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα του. Άλλωστε, ο Ζαχίντ με τον Ελλαδίτη τεχνικό στον πάγκο έχει αλλάξει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι τα δυο τελευταία παιχνίδια με την Πάφος FC και τον Απόλλωνα, στα οποία έλαμψε με την παρουσία του. Εδώ είναι που μπαίνει το μεγάλο στοίχημα για τον Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος καλείται να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-21T11:56:15+02:00
Go to Top