Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το μυστήριο με τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: Το μυστήριο με τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό

Η απόφαση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ να μην επιλέξει τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό στα τελευταία τρία παιχνίδια, παρά τις αγωνιστικές αρρυθμίες που παρουσίασε η ομάδα, ειδικά στη μεσαία γραμμή και κορυφώθηκαν στο παιχνίδι εναντίον της Ανόρθωσης, προκάλεσε απορίες και συζητήσεις. Τόσο μεταξύ των φιλάθλων όσο και σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου. Η απουσία του Γκανέζου μέσου, ο οποίος έχει αποδείξει τις ποιοτικές του ικανότητες στο παρελθόν, είναι ακόμη πιο αισθητή δεδομένης της περιόδου παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος των Ντάσλιο και Κοσταντίνοφ, καθώς και της μη ικανοποιητικής προσαρμογής του Μεχρί.

Η επιλογή να παραμείνει ο 29χρονος εκτός «εξίσωσης», προκαλεί ερωτήματα όχι μόνο για τις τακτικές που ακολουθεί η τεχνική ηγεσία, αλλά και για τα κριτήρια βάσει των οποίων λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Είναι αδιανόητο για πολλούς πως ένας παίκτης με τις ικανότητες και το ταλέντο του Σαρφό μπορεί να παραμένει ανενεργός, ειδικά σε  περίοδο που η ομάδα χρειάζεται κάθε διαθέσιμη «δύναμη» για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Η τεχνική ηγεσία μπορεί να έχει δικούς της λόγους, που δεν είναι πάντα εμφανείς ή κατανοητοί από το ευρύ κοινό. Μπορεί να υπάρχουν θέματα προσαρμογής στον τρόπο παιχνιδιού, ή ακόμη και εξωαγωνιστικοί παράγοντες που επηρεάζουν. Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές ότι η απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί ο Σαρφό σε κρίσιμη περίοδο είνα μυστήριο. Ωστόσο, μόνο η χρονική απόσταση και οι μελλοντικές εξελίξεις θα μπορέσουν να δείξουν αν οι επιλογές αυτές ήταν σωστές ή αν η ομάδα θα μπορούσε να είχε επωφεληθεί από τις ικανότητες του Γκανέζου μέσου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-10T21:26:00+02:00
Go to Top