Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το ντέρμπι των απαντήσεων

ΑΠΟΕΛ: Το ντέρμπι των απαντήσεων

ΑΠΟΕΛ: Το ντέρμπι των απαντήσεων

Δύο εβδομάδες μετά την ήττα με 1-2 από την Ομόνοια, στον AΠΟΕΛ θέλουν να απαντήσουν με νίκη στο δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν για το τρέχον πρωτάθλημα. Παραλλήλως, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δώσουν απαντήσεις για όσα λέχθηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες σχετικά με την αξία τους.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τον αποκλεισμό από τη Γάνδη και την ήττα από το «τριφύλλι», κυρίως για τις εμφανίσεις της ομάδας του. Γι’ αυτό και θέλει στο αυριανό ματς να κερδίσει τους πόντους που έχασε, αναφορικά με την εμπιστοσύνη των -πάντα απαιτητικών- οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Δεν είναι ασφαλώς παιχνίδι που κρίνει κάτι, αφού βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική. Ωστόσο το κλίμα των τελευταίων εβδομάδων είναι τέτοιο που καθιστά αναγκαία τη νίκη εις βάρος του Απόλλωνα, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση.

Διαφορετικά η γκρίνια θα γιγαντωθεί και όλοι μπορούν να αντιληφθούν τι θα επακολουθήσει εάν δεν έρθει η νίκη και πολύ περισσότερο αν ηττηθούν οι γαλαζοκίτρινοι. Ειδικά μάλιστα εάν επανεμφανιστούν τα κακώς έχοντα του ματς με την Ομόνοια.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-16T21:41:00+02:00
Go to Top