Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το «οικοδόμημα» ήταν ΗΔΗ εκτροχιασμένο…

ΑΠΟΕΛ: Το «οικοδόμημα» ήταν ΗΔΗ εκτροχιασμένο…

Η τελευταία πράξη της αποχώρησης του Πρόδρομου Πετρίδη από το Δ.Σ. της εταιρείας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ παίχτηκε χθες, με γραπτή δήλωση του πρώην πλέον προέδρου. Αναγνωρίζει μεν πως έκανε λάθη ο απερχόμενος πρόεδρος και επιμένει πως η τελευταία πρόταση των Βραζιλιάνων ήταν προς το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ! Μοιάζει αδιανόητο, καθώς μιλάμε για ένα «deal» που αν προχωρούσε ενδεχομένως να ήταν και η ολική καταστροφή του ΑΠΟΕΛ!

Με ανοιχτό τον δρόμο για τον μεγαλύτερο εφιάλτη για τους ΑΠΟΕΛίστες, που θα ήταν ένα σίγουρο μακροπρόθεσμο «ξεπούλημα» της ομάδας, σε τιμές… ξεπουλήματος! Είπαμε ότι δεν πρόκειται να βάλουμε κάτω τον κ. Πετρίδη και να τον «χτυπάμε» αλύπητα, αφού έστω και αργά έπραξε το σωστό και αποχώρησε. Αλλά ας μην προκαλεί κιόλας και εμάς και τον κόσμο, αλλά και αυτούς που τον διαδέχθηκαν και έκριναν ως μη συμφέρουσα την πρόταση. Και ας σεβαστεί την πλειοψηφία.

Στην τελική, μάλλον έχει αποφευχθεί την υστάτη ένα ακόμα οικονομικό «έγκλημα», που θα περνούσε ίσως και στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ευτυχώς, η νέα διοίκηση δεν το άφησε να προχωρήσει. Χίλιες φορές ευτυχώς! Και για αυτό, παίρνει μία ακόμα θετική ψήφο. Μας προκαλεί επίσης εντύπωση και έκπληξη η δήλωση του κ. Πετρίδη που έχει να κάνει με το τάιμινγκ της αποχώρησής του. Ουσιαστικά έφυγε γιατί δημιουργήθηκε, όπως ισχυρίζεται, κλίμα μετά την τελευταία πρόταση των Βραζιλιάνων και δεν του επέτρεπε να συνεχίσει, γιατί υπήρχε «κίνδυνος να εκτροχιαστεί το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ».

Μα κύριε Πετρίδη, για όνομα του Θεού! Δηλαδή, τα προηγούμενα χρόνια με τις απεργίες των παικτών, με τις διαδηλώσεις στον Αρχάγγελο, με τις λεκτικές επιθέσεις στους δημοσιογράφους στις συνεντεύξεις Τύπου και όχι μόνο, με την αγωνιστική κατρακύλα των τελευταίων ετών πλην ενός πρωταθλήματος, θα προσπαθείτε δηλαδή πολύ ακόμα να μας πείσετε πως ήταν όλα… μέλι και ζάχαρη; Για όνομα του Θεού!

Προσθέτει παρακάτω: «Ένας πρόεδρος δεν μετριέται από το πόσο κρατά την καρέκλα, αλλά από το αν προστατεύει την ομάδα όταν διακυβεύεται η σταθερότητά της. Αν η αποχώρησή μου θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και στη διασφάλιση της ενότητας, τότε είναι η σωστή πράξη. Αναμένουμε πλέον να δούμε τις λύσεις που θα προταθούν». Σωστό αυτό, αλλά καθυστέρησε κάποια χρόνια. Μπορούσε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα και σήμερα πολύ πιθανόν ο ΑΠΟΕΛ να βάδιζε σε πιο ήρεμα μονοπάτια. Τόσο οικονομικά όσο, κατ’ επέκταση, και αγωνιστικά.

ΑΠΟΨΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-02-21T10:13:00+02:00
Go to Top