Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το πήρε (πλέον) απόφαση

ΑΠΟΕΛ: Το πήρε (πλέον) απόφαση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μέχρι την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ που έχει οριστεί για την Τρίτη 1 Ιουνίου, μεσολαβούν κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες. Ξέχωρα από τις ενέργειες που γίνονται από τους Πρόδρομο Πετρίδη, Θεόδωρο Κυριακίδη και το τι προγραμματίζουν το επόμενο διάστημα, το «μενού» περιλαμβάνει και αγώνες.

Αναμετρήσεις που μπορεί να μην έχουν βαθμολογική σημασία για τους γαλαζοκίτρινους, υπό την έννοια ότι δεν διακυβεύεται κάτι, αλλά για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Προσανατολίζεται να δώσει πολύ περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να διαπιστώσει τις αγωνιστικές «αντοχές» τους, αντλώντας συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για αναμετρήσεις που οι νεαροί… έψαχναν με το κερί, σε μία ομάδα που κατά τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε η πολυτέλεια να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Τώρα, μπορούν να αισθάνονται και τυχεροί που τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν στην ανδρική ομάδα, φανερώνοντας την αξία τους. Ο Ανδρέας Κατσαντώνης πήρε μαζεμένες ευκαιρίες, οι άτυχοι Σταύρος Γαβριήλ, Γιάννης Σατσιάς επίσης, και τώρα σειρά παίρνουν για πολύ περισσότερα παιχνίδια οι υπόλοιποι.

Όπως είναι για παράδειγμα οι Στέλιος Βρόντης, Ιωάννης Τσουτσούκης (17 ετών), Μάριος Κοκκινόφτας (18 ετών), Νικολάς Δημητρίου (19 ετών) που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και οι Σταύρος Γεωργίου (17 ετών), Νικόλας Κούτσακος (18 ετών) που παίζουν στη γραμμή κρούσης. Ο πρώτος (Βρόντης) και ο τελευταίος (Κούτσακος) είχαν υπενθυμίζουμε πολύ καλή απόδοση στο πρόσφατο ματς με την Καρμιώτισσα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-15T07:19:16+02:00
Go to Top