Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το ρόστερ δεν έμεινε τυχαία «ξεκρέμαστο»

ΑΠΟΕΛ: Το ρόστερ δεν έμεινε τυχαία «ξεκρέμαστο»

Στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να πιστεύουν πως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα τους βρει έχοντας εκπληρώσει το μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος μετά το 2019. Μόνο αν συμβεί αυτό, η πορεία θα είναι αναμφισβήτητα πετυχημένη.

Ωστόσο υπάρχει και το μέλλον, με την επόμενη σεζόν να αρχίζει να σχεδιάζεται από τώρα, αν και σίγουρα, βάζοντας στην τσέπη τέλος Μαΐου το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ), διαφοροποιούνται ελαφρώς τα ομολογουμένως πολύ ζόρικα σημερινά οικονομικά δεδομένα.  Σε μία τέτοια περίπτωση -αν μη τι άλλο- θα αυξηθούν οι πιθανότητες εισόδου στη φάση των ομίλων μίας εκ των τριών διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

Η κατάκτηση του τίτλου, δεν αποτελεί απλά και μόνο (άλλο) ένα στοίχημα. Ο ΑΠΟΕΛ, οδεύει με γοργό ρυθμό προς κρίσιμο σταυροδρόμι και θα πάρει αναγκαστικά -το ερχόμενο καλοκαίρι- την πορεία που αυτομάτως που θα υποδείξει στον εαυτό του σε πέντε μήνες. Δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός πως σχεδόν όλο το υφιστάμενο ρόστερ, διατηρεί συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Για να ακριβολογούμε με εξαίρεση τους Μπέλετς, Μαρκίνιος, Σαρφό, Ντβάλι, Φετφατζίδη (2025), Σατσιά, Καττιρτζή, Φαουάζ (2026), οι υπόλοιποι βρίσκονται στον «αέρα». Μολονότι τα 19 συμβόλαια που εκπνέουν δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα και επίδραση στην ομάδα, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά επικίνδυνα σε περίπτωση που άλλη μία σεζόν βρει τον ΑΠΟΕΛ χωρίς τίτλο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-01T09:07:00+02:00
Go to Top