Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το τρίπτυχο της διαφοράς του Θρύλου

ΑΠΟΕΛ: Το τρίπτυχο της διαφοράς του Θρύλου

ΑΠΟΕΛ: Το τρίπτυχο της διαφοράς του Θρύλου

Με τα καλά και τα κακά του, τα πάνω και τα κάτω του, ο ΑΠΟΕΛ καταγράφει τρεις άκρως αξιοσημείωτες επιδόσεις με τη συμπλήρωση 10 αγωνιστικών, οι οποίες αντανακλούν στη δυναμική που ανέπτυξε κατά τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Μετά την πρόσφατη επιστροφή της Ανόρθωσης από το «Στέλιος Κυριακίδης» χωρίς να παραβιάσει την εστία της Πάφος FC (0-1), αποτελεί αυτομάτως τη μοναδική ομάδα του τρέχοντος μαραθωνίου που σκόραρε σε όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες. Μπορεί να συνδέθηκε με το αντίπαλο πλεκτό τις λιγότερες φορές (18) σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 1-5, αλλά το γεγονός πως βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στο πλεκτό και στις 10 αναμετρήσεις, φανερώνει αυτομάτως πάρα πολλά.

Πάμε πιο κάτω: Από τις 27 Σεπτεμβρίου και εντεύθεν, το σύνολο του Ρικάρντο Σα Πίντο επιβλήθηκε κατά σειρά της Πάφος FC (1-0), του Εθνικού (5-1), του Οθέλλου (1-0), της Νέας Σαλαμίνας (1-0), της Καρμιώτισσας (2-1) και της ΑΕΚ (3-0). Τρέχει, δηλαδή, σερί έξι νικών, κάτι που δεν πέτυχε καμία άλλη ομάδα στην έως τώρα διαδρομή. Ο Απόλλων μέτρησε τέσσερις διαδοχικές, ισάριθμες κι ο Άρης, με την υποσημείωση ότι το σερί των πρασίνων είναι σε εξέλιξη.

Και το τρίτο αξιοπρόσεκτο στατιστικό; Παρέα με την Πάφος FC, διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκε μόλις έξι τέρματα, διατηρώντας το μηδέν παθητικό σε τρία ματς. Μόνο η Ομόνοια, κατάφερε να παραβιάσει περισσότερες από μία φορά την εστία του Μπέλετς και οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν τη μοναδική ήττα μετά από 10 αγωνιστικές (1-2).

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-09T16:03:00+02:00
Go to Top