Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Το Υπουργείο Υγείας άναψε «κόκκινο» στην Εκλογική Γενική Συνέλευση

ΑΠΟΕΛ: Το Υπουργείο Υγείας άναψε «κόκκινο» στην Εκλογική Γενική Συνέλευση

Αναβάλλεται η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ μετά από ενημέρωση που έτυχαν οι γαλαζοκίτρινοι από το Υπουργείο Υγείας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ απορρίφθηκε το αίτημα για φυσική παρουσία μετόχων και έτσι δεν θα διεξαχθεί η Εκλογική Συνέλευση που είχε οριστεί στις 23 Μαρτίου και θα οριστεί σε ημερομηνία που θα επιτρέπεται μετά την έκδοση των νέων κυβερνητικών διαταγμάτων.

Η σχετική ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι αιτηθήκαμε ειδική άδεια από το Υπουργείο Υγείας για διεξαγωγή της ορισθείσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 23/03 με φυσική παρουσία των μετόχων. Το Υπουργείο Υγείας απέρριψε το αίτημα μας, αφού επικαλέστηκε το εν ισχύι διάταγμα της 26/02/21, το οποίο στο «Παράρτημα ΙΙ (ωα)» αναφέρει τα ακόλουθα

«Αναστέλλεται η διεξαγωγή συνεδρίων, εμπορικών εκθέσεων, συνελεύσεων, κλπ.» ενώ επικαλείται και τα υφιστάμενα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ως εκ τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση απαγορεύεται να διεξαχθεί ως είχε ανακοινωθεί.

Εν αναμονή νέου διατάγματος για το τι θα ισχύσει μετά τις 16/03 ενημερώνουμε τους μετόχους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ότι η Γενική Συνέλευση καθώς και οποιαδήποτε εργασία της, περιλαμβανομένης και της υποβολής υποψηφιοτήτων, θα οριστεί σε ημερομηνία που θα επιτρέπεται μετά την έκδοση των νέων κυβερνητικών διαταγμάτων.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-08T09:54:49+02:00
Go to Top