Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» μόνος o Πετρίδης, έτοιμος για ανάλυση και «απαντήσεις»  

ΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» μόνος o Πετρίδης, έτοιμος για ανάλυση και «απαντήσεις»  

Η απόσυρση της υποψηφιότητας Θεόδωρου Κυριακίδη επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των τελευταίων βδομάδων που έκαναν λόγο για αποφυγή της εκλογικής διαδικασίας στη Γενική Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου. Ουδέποτε εκ της ιδρύσεως της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ το 1996 δεν έγιναν εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και ούτε αυτή τη φορά θα συμβεί.

Η δεύτερη θητεία του Πρόδρομου Πετρίδη θα συνεχιστεί οκτώ χρόνια μετά την επιστροφή του στο διοικητικό θώκο της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης έμεινε από… βενζίνη και με γραπτή δήλωσή του, αφού σημειώνει τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας όπως ο ίδιος τα «μεταφράζει» σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου ελέγχου των οικονομικών πεπραγμένων της Εταιρεία, ανακοίνωσε πως δεν θα υποβάλει υποψηφιότητα. Για την ιστορία δεν θα μάθουμε ποτέ, εκτός κι αν ο ίδιος ο Θεόδωρος Κυριακίδης θελήσει να το δημοσιοποιήσει, ποιοι ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα πέραν του Άντη Πολυδώρου.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης «τρέχει» μόνος για την προεδρία της εταιρείας και η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι βρίσκεται επί ποδός καταστρώνοντας πλάνο δράσης για την επόμενη σεζόν, ώστε να μπορέσει η εταιρεία να λειτουργήσει απρόσκοπτα και η ομάδα να ενισχυθεί στο βαθμό που θα της επιτρέπει να έχει πρωταγωνιστική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημέρα της συνέντευξης Τύπου στην οποία ο Πρόδρομος Πετρίδης θα γνωστοποιήσει την πρόθεση επαναδιεκδίκησης της προεδρίας και θα αναλύσει στους μετόχους και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ το πλάνο λειτουργίας για τα επόμενα χρόνια.

Όπως έγραψε το «Goal» στην έκδοση της Πέμπτης ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, ο αντιπρόεδρος Χάρης Φωτίου και τα μέλη Αλέξης Ανδρέου, Γιώργος Σταμάτης, Δημήτρης Θεοχάρους, Θανάσης Χριστοφόρου, Νίκος Κουγιάλης, Στέλιος Ζαμπάς θα υποβάλουν υποψηφιότητα, την ίδια ώρα που εξέφρασαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στον συνδυασμό άλλα δύο-τρία άτομα.

Στη συνέντευξη Τύπου της επόμενης εβδομάδας, ξέχωρα από τις εξηγήσεις για την κακή φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Πρόδρομος Πετρίδης θα αναφερθεί στα οικονομικά της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Θα αναλύσει την κατάσταση, δίνοντας τις δικές του «απαντήσεις» για τα θέματα που απασχολούν.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-20T14:37:07+02:00
Go to Top