Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Τρέχουν διοίκηση και Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Τρέχουν διοίκηση και Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Τρέχουν διοίκηση και Μιλόγεβιτς

Φτάσαμε λοιπόν στις 10Ιανουαρίου και ο ΑΠΟΕΛ δεν ανακοίνωσε ακόμα μετεγγραφή, παρά το ότι είχε εκφραστεί διά στόματος Πρόδρομου Πετρίδη από τις αρχές Νοεμβρίου ότι άρχισε ψάξιμο για επιθετικό. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων και οι διοικητικοί συνεργάτες του βρίσκονται σε εγρήγορση για να ικανοποιήσουν τις μετεγγραφικές επιθυμίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής υπέδειξε τον Τομανέ ως πρώτο στόχο για την πλήρωση του κενού που άφησε ο Άντον Μάγκλιτσα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι εξασφάλισαν το «ναι» του Πορτογάλου και απομένει να μείνει ελεύθερος από τη Σαμσουνσπόρ (οι Τούρκοι πάντως επιμένουν πως θέλουν να τον κρατήσουν για τη συνέχεια της σεζόν).

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες μας θέλουν τους γαλαζοκίτρινους να τα έχουν βρει επίσης με τους Μπεν και Μάνταλο, ωστόσο απομένει να συκαταθέσουν για τη μετακίνησή τους οι Ερυθρός Αστέρας και ΑΕΚ Αθηνών, αντιστοίχως.

Αν αποκτηθούν εν τέλει και οι τρεις ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τον κατάλογο Α, καθώς έως τώρα έφυγε ο Μάγκλιτσα, όλα συνηγορούν ότι θα αποτελέσει παρελθόν και ο Ντάνι Μπλουμ και θα πρέπει λοιπόν να αδειάσει άλλη μία θέση.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-01-10T22:13:00+02:00
Go to Top