Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: «Υπόλογοι είναι άλλοι…»

Άλλη μία αποχώρηση από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, χωρίς ν’ αναφερθεί στο όνομα του.
Ο Νεκτάριος Πετεβίνος σημείωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει απόκτηση αριστερού μπακ και την ίδια ώρα τοποθετήθηκε για τη συνάντηση με τους μεγαλομέτοχους την προσεχή Πέμπτη.

Αναλυτικά:
«Μπορεί να προκύψει ακόμα μια αποχώρηση αλλά δεν μπορώ να αναφερθώ χωρίς να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει άλλη απ’ εκεί και πέρα».

Για την ετοιμότητα του Γκάρνερ και εάν θα γίνει τρίτη μετεγγραφή: «Ο Γκάρνερ ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος από το επόμενο παιχνίδι. Είχε επιστρέψει στην Αγγλία και γι’ αυτό έπρεπε να μπει σε καραντίνα. Ο προπονητής θέλει ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει τρίτη μετεγγραφή. Όταν προκύψει κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Για τη συνάντηση με τους μεγαλομέτοχους και πότε θα γίνει: «Οι μέτοχοι που θα παραστούν θα είναι γύρω στα 30 άτομα και εκπροσωπούν το 75% του μετοχικού κεφαλαίου. Σκοπός η πλήρη ενημέρωση στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη η συνάντηση».

Για την ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά με τις καταγγελίες της Ομόνοιας, απάντησε: «Αν δεν ζητούσαμε το πόρισμα δεν θα μας το έδινε κανένας. Εμείς ξέρουμε ποιο είναι το αποτέλεσμα και τα συμπεράσματα, αλλά εμείς δεν είμαστε υπόλογοι στην έρευνα. Υπόλογοι είναι άλλοι που καλούνταν να αποδείξουν τις κατηγορίες τους».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-05T20:30:16+02:00
Go to Top