Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Φρένο στον κατήφορο με σημάδια βελτίωσης και ουσίας

ΑΠΟΕΛ: Φρένο στον κατήφορο με σημάδια βελτίωσης και ουσίας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αλλαγή προπονητή συνήθως λειτουργεί θετικά και αυτό επιβεβαιώθηκε στον ΑΠΟΕΛ. Η έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη βοήθησε την ομάδα της Λευκωσίας να φθάσει στην επιτυχία επί του Ερμή (3-0) μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην έφθασε σε ψηλά επίπεδα, ωστόσο παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και κυρίως ήταν ουσιαστικός.

Πήρε το ζητούμενο, κάτι που αναμένεται να τον βοηθήσει στη συνέχεια για να ανέλθει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παρόλο που υπήρξαν κάποιες αμυντικές αδυναμίες, κράτησε το μηδέν παθητικό κυρίως γιατί οι αντίπαλοι επιθετικοί ήταν άστοχοι. Από την άλλη όμως, είχε τις επιθετικές λύσεις με τον Εφραίμ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα (27’) και τον Μπεν Σαχάρ να έρχεται από τον πάγκο και να βλέπει δίκτυα δις (70’, 90’+2).

Οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν τους 19 βαθμούς και ξεπέρασαν τον χθεσινό αντίπαλό τους που έμεινε στους 17. Στα θετικά του ΑΠΟΕΛ, στην παρθενική παρουσία του Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του, ήταν και το μηδέν παθητικό. Η προηγούμενη φορά που το πέτυχαν ήταν στην τελευταία νίκη τους, στις 28 Νοεμβρίου, επί της Νέας Σαλαμίνας (3-0).

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-10T08:56:20+02:00
Go to Top