Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Φωτογράφησε» μεν, θόλωσε τα νερά δε για μετεγγραφές ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: «Φωτογράφησε» μεν, θόλωσε τα νερά δε για μετεγγραφές ο Αυγουστή

Οι πληροφορίες εδώ και εβδομάδες «λένε» ότι το χειμερινό μετεγγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνει μόνο σέντερ μπακ, για να καλυφτεί το κενό του άτυχου Σάντος. Κάτι που ενισχύεται από τις σημερινές πληροφορίες για Εσθονό διεθνή αμυντικό, Κάρολ Μετς, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Οι προψεσινές δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή ωστόσο, «φωτογραφίζουν» και άλλες κινήσεις, αν και θόλωσε τα νερά για τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης: «Συνέχεια έχουμε επαφή με τον πρόεδρο (σ.σ.: Πρόδρομος Πετρίδης), σίγουρα έχει δώσει αρκετά στη φετινή χρονιά για μετεγγραφές. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι κερδίσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα και με τον πρόεδρο, όταν χρειαστεί να συζητήσουμε κάποια πράγματα, θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα εκεί που χρειάζεται».

Σε ερώτηση εάν θα γίνει άλλη μετεγγραφή, πέραν της προσπάθειας για αναπλήρωση του κενού του άτυχου Σάντος με άλλον σέντερ μπακ, κατ’ αρχάς υπεραμύνθηκε της υφιστάμενης τριάδας: «Βλέπουμε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους στόπερ μας. Και ο Σάβιτς, ξέρετε πολύ καλά πού βρισκόταν προτού έρθω στην ομάδα, και ο Καρώ με τον Βινίσιους καταβάλλουν αρκετές προσπάθειες».

Στη συνέχεια υποσχέθηκε το εξής: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-12-20T21:52:00+02:00
Go to Top