Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώριο γκέλας

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώριο γκέλας

Παρόλο που είναι ακόμα νωρίς, το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ουραγό Εθνικό Άχνας θεωρείται μείζονος σημασίας για τον ΑΠΟΕΛ. Από τους 15 βαθμούς που διεκδίκησε ήδη έχασε τους 12, βλέποντας μοιραία τις αποστάσεις από τις προπορευόμενες ομάδες να ανοίγουν επικίνδυνα. Μετά την τέταρτη ήττα σε πέντε αναμετρήσεις την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες κόντρα στη μοναδική ομάδα που ξεπερνά στη βαθμολογία.

Παίζει με την πλάτη στον τοίχο, επομένως από τον βαθμό αντίδρασης που θα καταθέσει εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, θα φανερωθούν εν πολλοίς οι αντοχές του. Τα… ψέματα αρχίζουν να τελειώνουν, η περίοδος χάριτος αρχίζει να εκπνέει για όλους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε για πρώτη φορά αρκετό χρόνο για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, έδωσε έμφαση σε τομείς που «φώναζαν» πως δυσλειτουργούσαν, περιμένοντας ότι θα πιάσουν τόπο οι εντολές του και το σύνολο θα λειτουργήσει πολύ πιο ορθολογικά στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, κάμπτοντας την αντίσταση του Εθνικού.

Υπενθυμίζουμε πως θα ανοίξουν τα δυτικά ταμεία του ΓΣΠ στις 17:30 για τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν διά ζώσης το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-10-18T07:33:00+02:00
Go to Top