Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ χωρίς φρου-φρου κι αρώματα

ΑΠΟΕΛ χωρίς φρου-φρου κι αρώματα

ΑΠΟΕΛ χωρίς φρου-φρου κι αρώματα

«Να ξέρετε πως πάντα, ό,τι κάνω, το κάνω για τη νίκη», δήλωσε μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ εις βάρος της ΑΕΚ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μια ατάκα με νόημα, που φανερώνει τον τρόπο σκέψης του.

Δεν τον νοιάζει η κατοχή της μπάλας, όταν έχει απέναντί του ανώτερη αντίπαλο ή ομάδα σε καλύτερη κατάσταση. Θα προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με το πλάνο που -κατά τον ίδιο- θα φέρει πιο κοντά τη νίκη.

Αυτό έπραξε και απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο, έχει επιτυχίες στην Ευρώπη, προερχόταν από τρεις σερί νίκες, είναι δουλεμένη για να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής εντός και εκτός έδρας (εκτός φυσικά εάν απέναντί της έχει ανώτερη αντίπαλο).

Παρουσίασε ένα σύνολο που πρώτιστο στόχο είχε να πρεσάρει, να κλέψει την μπάλα και με γρήγορες αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έτσι σκόραρε, έτσι έφτιαξε όλες τις ευκαιρίες της. Στο τέλος της ημέρες μάλιστα, η αντίπαλος είχε μία τελική παραπάνω (6-7).

Σαφώς και δεν θα βγαίνει πάντα η τακτική που θα επιλέγει. Ειδικά από τη στιγμή που απέναντι θα υπάρχουν ομάδες δυνατές και έμπειρες, όπως είναι ο πρωταθλητής Απόλλων, τον οποίον θα αντιμετωπίσει την άλλη Κυριακή στο Τσίρειο.

Εντούτοις, ο Μιλόγεβιτς έδειξε τον δρόμο που θα ακολουθήσει ώσπου να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στο αγωνιστικό σημείο που θέλει. Προς το παρόν, δεν τον νοιάζουν τα… φρου-φρού κι αρώματα, παρά μόνο να παίρνει η ομάδα του το αποτέλεσμα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-10-23T08:33:00+02:00
Go to Top