Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει για μέσο ο Αυγουστή, τα χαρακτηριστικά που αναζητεί

ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει για μέσο ο Αυγουστή, τα χαρακτηριστικά που αναζητεί

ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει για μέσο ο Αυγουστή, τα χαρακτηριστικά που αναζητεί

Μπορεί οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον ΑΠΟΕΛ να πλησιάσουν, αλλά ο προγραμματισμός δεν έχει σταματήσει, από την στιγμή που ο προπονητής της ομάδας χρειάζεται ακόμα έναν μέσο.

Είναι αλήθεια πως υπάρχει θέμα Λούκας Σόουζα στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων. Η διοίκηση θα έχει μια συνάντηση με τον Βραζιλιάνο για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Ανεξάρτητα όμως από την κατάληξη της υπόθεσης Σόουζα, ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει έναν ακόμα μέσο με χαρακτηριστικά πολύ διαφορετικά από τους παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό του ο ΑΠΟΕΛ.

Αυτή την ώρα και με τον Αυγουστή να έχει στο δυναμικό του συγκριμένους παίκτες (Νταουσβίλι, Ντάλσιο, Σατσιά και Σαρφό), και χωρίς να βάζουμε τον Σόουζα στην εξίσωση. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων όμως θέλει έναν ακόμα μέσο που να έχει ύψος, να μπορεί να κερδίζει μπαλιές στη μεσαία γραμμή, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να οργανώνει και το παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ψάχνει την αγορά, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταλήξει κάπου, αφού μαζεύει προτάσεις και ανάλογα με το τι θα βρει θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-13T10:11:52+02:00
Go to Top