Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ψυχολογική δοκιμασία

ΑΠΟΕΛ: Ψυχολογική δοκιμασία

Στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ψυχολογική αντοχή αποδεικνύεται εξίσου σημαντική με την αγωνιστικότητα. Ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας βιώσει δύσκολη στιγμή στον αγώνα με την Ανόρθωση, βρίσκεται τώρα ενώπιον σημαντικής πρόκλησης: την ανάγκη να διαχειριστεί το άγχος και την πίεση, ώστε να επανέλθει στο μονοπάτι των νικών και να διατηρήσει την πρωτοπορία. Η συνειδητοποίηση των λαθών και η αποφυγή επανάληψής τους, αποτελούν το κλειδί.

Το περσινό απροσδόκητο τέλος, που οδήγησε στην απώλεια του τίτλου, φαίνεται πως έχει αφήσει βαθιές πληγές, με τους παίκτες να αναγνωρίζουν την ανάγκη για «απαντήσεις», ειδικά όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να αντλήσουν διδάγματα από τις προηγούμενες αποτυχίες και να προχωρήσουν.

Καθώς η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται στην κορύφωσή της, η διαχείριση της πίεσης γίνεται ένας ακόμη «αγώνας» εντός του αγώνα. Η κυριακάτικη εκτός έδρας αποστολή με την Πάφος FC, αποτελεί ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ να «επιστρέψει», αποδεικνύοντας ότι έχει τη δύναμη να υπερνικήσει τα εμπόδια και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-12T19:32:00+02:00
Go to Top