ΑΠΟΕΛ: Ωφέλιμη για όλους – Super Sport FM

Σε περίοδο παύσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει μπει ο ΑΠΟΕΛ, όπως όλες οι ομάδες, εξαιτίας του κύκλου των Εθνικών ομάδων. Μέχρι τον επόμενο αγώνα με τον Άρη που θα γίνει στις αρχές Απριλίου (δεν έχει οριστεί ακόμα), υπάρχει ένα ικανό χρονικό διάστημα, προκειμένου να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους οι παίκτες, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.
Είναι μία ευκαιρία να ανασυνταχθούν πριν από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της τελικής ευθείας που θα δώσουν το στίγμα για το πρόσημο που θα έχει η σεζόν. Ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει πως να αξιοποιήσει το μικρό διάστημα της διακοπής, έτσι ώστε οι παίκτες του να εμφανιστούν πανέτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς.
Επιπλέον η διακοπή, βοηθάει και τους τραυματίες να προλάβουν τα επόμενα παιχνίδια. Τόσο ο Σταφυλίδης όσο και ο Λαΐφης μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους και η διακοπή είναι προς όφελός τους. Και οι δύο θα προσπαθήσουν αυτές τις ημέρες που ακολουθούν να ανεβάσουν ρυθμούς για να είναι σε θέση να παίξουν στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)



