Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Όσο δεν βρίσκει το «μαύρο (αντίπαλο) κουτί»

ΑΠΟΕΛ: Όσο δεν βρίσκει το «μαύρο (αντίπαλο) κουτί»

ΑΠΟΕΛ: Όσο δεν βρίσκει το «μαύρο (αντίπαλο) κουτί»

Μεγάλος ο προβληματισμός στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ για το 0-0 με την Ομόνοια. Όχι μόνο επειδή η «αιώνια» αντίπαλός του είναι η μοναδική βαθμολογικά αδιάφορα και ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη. Το θέμα είναι ότι για ένα δίμηνο μετρά πέντε ισοπαλίες και μία ήττα και όταν μπουν στη σειρά έξι ματς δίχως νίκη, αρχίζει να κλονίζεται η πίστη για κατάκτηση του τίτλου.

Έστω και αν η διαφορά από τον Άρη παραμένει ανατρέψιμη στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές. Όταν γίνεται συνήθεια η αδυναμία κατάκτησης του τρίποντου, το ερωτηματικό για το αν μπορεί να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του είναι τεράστιο.

Δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τους γαλαζοκίτρινους για έλλειψη πάθους ή θέλησης. Ούτε ότι ήταν άσχημη η εμφάνισή τους. Ωστόσο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να βρει άκρη αναφορικά με την υπόθεση «αντίπαλο κουτί». Το πρόβλημα στην τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια είναι τεράστιο και δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να λυθεί τον Μάιο.

Θα χρειαστεί λοιπόν να αλλάξουν πολλά για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να… γυρίσει τη μάχη του τίτλου. Αν θα τα καταφέρει; Η απάντηση θα δοθεί τις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-05-01T21:59:00+02:00
Go to Top