Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Όταν το γήπεδο «μιλάει»

Το γήπεδο «μιλάει». Και «μίλησε» άλλη μία φορά προχθές βράδυ. Ο ΑΠΟΕΛ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με τη σωστή νοοτροπία και την ψυχολογία που χρειαζόταν σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Με διάθεση να πιέσει, να κυκλοφορήσει την μπάλα, να ελέγξει τη ροή των πραγμάτων απέναντι σε οργανωμένη ομάδα, όπως η Βοϊβοντίνα.

Παρόλο που το πρώτο επίσημο ματς αποτελεί πάντοτε ερωτηματικό για το πώς θα βγει (κυρίως) το σκορ, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν μέσα από αποφασιστική εμφάνιση να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Με την απόδοσή τους, έβαλαν με το «καλημέρα» τους χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες στην εξίσωση και τον διατήρησαν εκδηλωτικό έως το φινάλε.

Σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας, βελτίωσαν τον αριθμό των τελικών προσπαθειών (15), βγάζοντας φάσεις και με κάθετο τρόπο ανάπτυξης. Κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Η μετακίνηση του Ντάλσιο δίπλα από τον Σαρφό, διεύρυνε αυτομάτως τις επιλογές στο μεσοεπιθετικό σκέλος. Με δύο ουσιαστικά «8-10άρια» και όχι ένα, παρατηρήθηκε μεγαλύτερη άνεση στην κυκλοφορία της μπάλας, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μέρος (72-28), κάνοντας παραλλήλως πιο δύσκολη τη ζωή των Σέρβων.

Ο ΑΠΟΕΛ, πήρε μικρό προβάδισμα, αλλά σε ένα ματς και μάλιστα εκτός έδρας, μπορούν να γίνουν όλα. Επιβάλλεται να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος από όλες τις απόψεις στη ρεβάνς της Πέμπτης αφού σε τέτοιο επίπεδο, το παραμικρό λάθος μπορεί να τιμωρηθεί.

Και η Βοϊβοντίνα, απέδειξε ότι διαθέτει αξιόλογους παίκτες, ικανούς να τιμωρήσουν (κυρίως) σε ανοιχτό γήπεδο. Ο Μπέλετς, εξάλλου, μέτρησε δύο σωτήριες επεμβάσεις, την ίδια ώρα που οι Κρέσπο και Ντβάλι κατέγραψαν από μία εξαιρετική αναχαίτιση σε τελική των Σέρβων.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-07-29T12:46:00+02:00
Go to Top