Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: O Kοσταντίνοφ «ριζώνει» στον Αρχάγγελο

ΑΠΟΕΛ: O Kοσταντίνοφ «ριζώνει» στον Αρχάγγελο

ΑΠΟΕΛ: O Kοσταντίνοφ «ριζώνει» στον Αρχάγγελο

Συμφωνία με ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ για ανανέωση συνεργασίας αποκάλυψε ο Χάρης Φωτίου στην εκπομπή «Goal Ν’ Roll» της Cytavision. «Ανανεώσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές και να αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες τις ανακοινώσεις», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Δήλωση που ήλθε να προστεθεί στην αναφορά του Πρόδρομου Πετρίδη ότι «θα παραμείνει τον “Αρχάγγελο” το 80% του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού».

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει «κλειδώσει» την παραμονή του Γκεόργκι Κοσταντίνοφ για τα επόμενα δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του Βούλγαρου ανασταλτικού μέσου εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων με τις ευλογίες του Ρικάρντο Σα Πίντο φρόντισε να «δέσει» τον Κοσταντίνοφ στον «Αρχάγγελο».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Με την υπογραφή του Εντονγκαλά κι όλα καλά!

Έτσι, μετά τους Μπέλετς και Πέτροβιτς (αυτόματη ανανέωση λόγω αριθμού συμμετοχών) πήρε σειρά ο Κοσταντίνοφ και έπεται συνέχεια. Ο 33χρονος μέσος είναι αναμφίβολα ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στη σεζόν και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της άμυνας με την επίθεση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-04T10:56:38+02:00
Go to Top