Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: To «κλειδί» για το μέλλον του Αλ Τάαμαρι και οι προϋποθέσεις για επιστροφή

ΑΠΟΕΛ: To «κλειδί» για το μέλλον του Αλ Τάαμαρι και οι προϋποθέσεις για επιστροφή

Στα χέρια της Λέουβεν και πιο συγκεκριμένα του προπονητή της Μαρκ Μπρις είναι το μέλλον του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Το όνομα του Ιορδανού επιθετικού «παρελαύνει» από το μετεγγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό βάζει το λιθαράκι του και ο ίδιος. Ο ταχύτατος διεθνής έχει άριστες σχέσεις με αρκετούς ανθρώπους του συλλόγου και έχει εκδηλώσει επιθυμία επιστροφής του στον «Αρχάγγελο», κάτι που ανέφερε και δημόσια σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Jordan Sports Channel.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε αρκετές δυσκολίες στην προσαρμογή του στο Βέλγιο και τον περασμένο Ιανουάριο επιχείρησε να αποχωρήσει από τη Λέουβεν. Έφτασε πολύ κοντά στον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ κτύπησε πόρτες για επιστροφή και στον ΑΠΟΕΛ.

Στη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε 22 φορές, εκ των οποίων τις 11 ως βασικός, πέτυχε μόλις ένα γκολ και πιστώθηκε μία ασίστ. Εφόσον δεν είναι στις επιλογές του προπονητή της Λέουβεν και οι Βέλγοι θέλουν να αποφορτιστούν μερικώς από το συμβόλαιο του Τάαμαρι δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί η φλόγα επιστροφής του Τάαμαρι στον ΑΠΟΕΛ, με τη μορφή δανεισμού.

Βασική προϋπόθεση να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του η Λέουβεν, καθώς οι αποδοχές του Τάαμαρι ετησίως (μέχρι το 2023) ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ. «Κλειδί» στην υπόθεση πιθανόν να αποδειχθεί η δεύτερη δόση που καλούνται να καταβάλουν οι Βέλγοι για την αγορά του Τάαμαρι. Την 1η Ιουλίου, η Λέουβεν θα πρέπει να πιστώσει περίπου €550.000 στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ, όπως προνοεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων πριν από ένα χρόνο, επομένως οι δύο πλευρές σύντομα θα έρθουν σε επικοινωνία και θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-06-20T18:57:02+02:00
Go to Top