Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Αποκαλυπτική επιστολή: Οι 8 όροι εντολής Εταιρείας και Σωματείου ΑΠΟΕΛ στον Γιάννη Δημητρίου

Αποκαλυπτική επιστολή: Οι 8 όροι εντολής Εταιρείας και Σωματείου ΑΠΟΕΛ στον Γιάννη Δημητρίου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τον από κοινού διορισμού του κ. Γιάννη Δημητρίου ως ανεξάρτητη μονοπρόσωπη επιτροπή, με σκοπό να προχωρήσει κατά την κρίση του, σε διορισμό ανεξάρτητου έγκριτου ελεγκτικού οίκου με συγκεκριμένους όρους εντολής ανακοίνωσαν το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο.

Από τις 16 Φεβρουαρίου οι διοικήσεις Εταιρείας και Σωματείου ΑΠΟΕΛ με επιστολή τους προς τον κ. Δημητρίου ενημέρωσαν για τον διορισμό ανεξάρτητης μονοπρόσωπης επιτροπής. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων επιθυμεί όπως επέλθει απόλυτη διαφάνεια για τα οικονομικά της Εταιρείας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα ο κ. Δημητρίου έχει ήδη επιλέξει τον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο με καθορισμένο σκοπό εργασίας την επανεξέταση, επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας καθώς επίσης και να προβεί σε εισηγήσεις βελτίωσης των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης οι οποίοι δύναται να ενσωματωθούν σε πιθανές προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές.

Το Goal.com.cy αποκαλύπτει την επιστολή που στάλθηκε στον Γιάννη Δημητρίου από τις διοικήσεις Εταιρείας και Σωματείου, στην οποία σημειώνονται οι οκτώ όροι εντολής.

Αναλυτικά οι οκτώ όροι εντολής

  1. Η επανεξέταση, η επαλήθευση και η επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας βάση στοιχείων που θα συγκεντρωθούν και θα τεθούν ενώπιων του.
  2. Βάση της οικονομικής κατάστασης που θα επαληθευτεί, ο ελεγκτικός θα επαληθεύσει την ορθότητα των λογαριασμών και να εκπονήσει μελέτη βιωσιμότητας της εταιρείας με ορίζοντα 5-6 έτη πάντα σε συνάρτηση με την ικανότητα της εταιρείας να παράγει εισόδημα και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις της.
  3. Να ετοιμάσει τα αποτελέσματα των μελετών της και να τα παρουσιάσει μαζί με τον επιλεγμένο ελεγκτικό οίκο στην επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
  4. Να εισηγηθεί τον τρόπο οποιουδήποτε ελλείμματος προκύψει από το αποτέλεσμα της μελέτης βιωσιμότητας.
  5. Να προβεί σε κατηγοριοποίηση των υποχρεώσεων της Εταιρείας σε αυτές που αφορούν τους σημερινούς και πρώην υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, μασέρ κ.τ.λ.) και στις υπόλοιπες.
  6. Να προβεί σε κατηγοριοποίηση των οφειλόμενων φόρων (π.χ. PAYE, income tax, VAT κ.τ.λ.)
  7. Να ελέγξει αν και ποιοι κανόνες της αναγκαίας εταιρικής διακυβέρνησης τηρούνταν και να προβεί σε εισηγήσεις βελτίωσης των κανόνων.
  8. Να ετοιμάσει εισηγήσεις και απόψεις σε σχέση με την ορθότερη λειτουργία της Εταιρείας ώστε να δύναται να ενσωματωθούν στο Καταστατικό και στους Εσωτερικούς Κανονισμούς της Εταιρείας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-25T20:21:53+02:00
Go to Top