Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Με 19-2 πέρασε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ

To σκηνικό που παίχτηκε σήμερα στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΟΠ έφερε τεράστιες ανατροπές σε σχέση με αυτά που υπολογίζαμε τα προηγούμενα 24ωρα. Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση του ΑΠΟΕΛ έφερε τα πάνω κάτω και όποια και αν ήταν η προσπάθεια συσπείρωσης των μικρών θα πήγαινε χαμένη.

Όταν λοιπόν τέθηκε στο τραπέζι η πρόταση του ΑΠΟΕΛ (να μην υπάρξει άμεσος υποβιβασμός των δύο τελευταίων ομάδων με την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος (26) αγωνιστικές και οι 14 ομάδες να συνεχίσουν στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος, οι 6 πρώτες στον Α’ όμιλο και οι υπόλοιπες 8, στο Β΄ όμιλο και με την ολοκλήρωση της Β’ φάσης, θα υποβιβαστούν στη Β’ Κατηγορία οι τέσσερις τελευταίες ομάδες του Β’ ομίλου) το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ αυτού.

Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΦΟΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και οι υπόλοιποι 19 ψήφοι ήταν θετικοί.

Δηλαδή ακόμα και ομάδες που είχαν ταχθεί ξεκάθαρα για πρωτάθλημα 14 ομάδων ψήφισαν τελικά υπέρ των 12 αλλάζοντας μια και καλή την ροή των πραγμάτων.

 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-04T14:43:55+02:00
Go to Top