Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Απολογούμαι σε όλους τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ»

Ο Μικ Μακάρθι εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου απογοητευμένος και ντροπιασμένος μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΕΝΠ για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προφανώς είμαι απογοητευμένος και ντροπιασμένος από την εμφάνιση μας, αλλά και σοκαρισμένος. Ξεκινήσαμε καλά αλλά μείναμε μερικά λεπτά με δέκα παίκτες στον τραυματισμό του Σιέλη και εκεί κέρδισε έδαφος ο αντίπαλος. Δεν συνηθίζω να απολογούμαι για τις ήττες αλλά απολογούμαι σε όλους τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχει ούτε και ένας στα αποδυτήρια που να πιστεύει ότι αυτή η εμφάνιση είναι αποδεκτή. Θέλω να εξαιρέσω από αυτό τους νεαρούς παίκτες μας, οι οποίοι μαθαίνουν τώρα το ποδόσφαιρο.

Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου αλλά δεν έχω την καλύτερη ομάδα. Απλά δεν είμαστε αρκετά καλοί και ίσως πρέπει να το αποδεχτούμε. Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Με ρωτάτε τι φταίει μετά από τρεις σερί ήττες. Αυτό τα λέει όλα.

Είναι σίγουρο ότι μπορούμε να αντιδράσουμε. Για να είναι κάποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προφανώς έχει τις ικανότητες. Έχουμε δυσκολευτεί πολύ να φτιάξουμε το κλίμα ομαδικότητας και περηφάνιας και πρέπει να το δουλέψουμε. Σίγουρα μπορούμε να αντιδράσουμε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-02T23:41:16+02:00
Go to Top