Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Αποφασισμένη για restart η Ομόνοια, «υπογράφοντας» την 5η διαδοχική της Ευρωπαϊκή παρουσία

Δύο ακόμη μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» είναι πεπεισμένοι ότι το ματς με την ΑΕΚ, ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Και δηλώνουν αποφασισμένοι για επιστροφή στις επιτυχίες, «κλειδώνοντας» Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο πρώτος που έσπευσε να υψώσει ασπίδα προστασίας προς τους παίκτες του ήταν ο Γιάννης Αναστασίου: «Δεν μπορώ να αναιρέσω την προσπάθεια που κάνουν εδώ και 8-9 βδομάδες τα παιδιά. Ξεκίνησε μια προσπάθεια που δεν περίμενε κανείς. Τα παιδιά με την απόδοση τους ανέβασαν τις προσδοκίες».

Στο ίδιο μήκος κύματος χθες και η διοίκηση, διά στόματος του Ανδρέα Δημητρίου : «Η διοίκηση αναγνωρίζει την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες και πως δεν ήταν καθόλου εύκολο». Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, αμφότερες οι τοποθετήσεις, αποσκοπούν στο να αφήσει πίσω της η Ομόνοια το κακό αποτέλεσμα-εμφάνιση με την ΑΕΚ και να κάνει «focus» 100% στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ως μεγάλη ομάδα που είναι, η ένδειξη σωστής αντίδρασης μετά την κακή εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΚ, είναι must.

Ούσα πανέτοιμη, αγωνιστικά και πνευματικά, με τη δέουσα ψυχολογία. Να αρθεί στο ύψος των παραστάσεων που απαιτείται σε ένα ένα τέτοιο ματς. Με απλά λόγια, να παρουσιάσει την «έκδοση» προ της επίσκεψης της στην «ΑΡΕΝΑ». Κάνοντας τα πάντα να εξέλθει νικήτρια, πετυχαίνοντας κάτι πολύ σημαντικό, «υπογράφοντας» την ευρωπαϊκή συμμετοχή της για πέμπτη διαδοχική σεζόν. Και ασφαλώς να δώσει χαρά στον κόσμο της, που είναι μόνιμα στο πλευρό της.

Να σημειώσω επίσης, ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα πάει να παίξει στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Πάφο στην τελευταία αγωνιστική ξέγνοιαστη, χωρίς κανένα άγχος γιατί ήδη θα είναι «Ευρωπαία». Και με το μυαλό αποκλειστικά στον τελικό κυπέλλου, δίδοντας και τη δυνατότητα στον κόουτς να δώσει ανάσες στους βασικούς του για το μεγάλο ραντεβού της 18ης Μαϊου. Ωστόσο, το μότο «ένα βήμα τη φορά», δεν έχει αλλάξει και το ασπάζονται όλοι στο πράσινο οικοδόμημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Σενού Κουλιμπαλί-Αλεξαντερ Φράνσον, ωστόσο εκτός θα είναι και πάλι οι Φαμπιάνο, Ανταμ Λανγκ και Ρομάν Μπεζούς. Ειδικά η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του «Κούλι», θεωρείται μείζονος σημασίας. Αγώνα δρόμου να προλάβουν τον τελικό, κάνουν οι Φαμπιάνο και Λανγκ.

ΑΓ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-26T09:59:26+02:00
Go to Top