Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας – Φόβοι για επεισόδια

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας – Φόβοι για επεισόδια

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας – Φόβοι για επεισόδια

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού ενόψει του αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων αναμένεται να δώσουν μαζικά το «παρών» τους, σε ένα αγώνα που έχει κριθεί υψηλού κινδύνου, εφόσον ο Απόλλωνας αγωνίζεται για να εξασφαλίσει θέση στα ευρωπαικά σαλόνια, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ κρίνεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνου Βασιλείου, η Αστυνομία έχει δώσει σχετική διαταγή επιχείρησης, στην οποία θα λάβουν μέρος πέραν των 230 μελών της Δύναμης, με ενίσχυση από τη Λιμενική και άλλα τμήματα, τρεις αντιοχλαχωγικές διμοιρίες από τη ΜΜΑΔ, το αντιοχλαγωγικό όχημα Αίαντας, δύο drones, ενώ το Τμήμα Τροχαίας θα ελέγχει τους παρακαμπτήριους, αερογέφυρες και παραπλήσιους δρόμους.

Στην ΑΔΕ θα λειτουργήσει το κέντρο χειρισμού κρίσεων, ενώ θα υπάρχουν στο γήπεδο 120 επιτηρητές με καθήκοντα της αρμοδιότητάς τους.

Οι είσοδοι για το κοινό θα ανοίξουν στις 17.15 και καλείται το κοινό να μεταβεί έγκαιρα στο γήπεδο και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των επιτηρητών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-05-21T11:51:00+02:00
Go to Top