Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Αυτή είναι η κατάσταση ΤΩΡΑ στο ΑΠΟΕΛ – Τι θα γίνει μέχρι τη Συνέλευση

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν στο ΑΠΟΕΛ με τις συνεχόμενες αποτυχίες, την εικόνα που βγάζει η ομάδα και την βαθμολογική της θέση.

H διοίκηση πήρε τη μεγάλη απόφαση και προχώρησε στη σύγκλιση γενικής συνέλευσης που θα είναι και εκλογική στις 23/03/2021.

Η κριτική μεγαλώνει και είναι εντονότερη από ποτέ για τον Πρόδρομο Πετρίδη και τη διοίκηση του, χωρίς ωστόσο την ίδια ώρα να βγαίνουν μπροστά παράγοντες που είναι διατεθειμένοι να εμπλακούν στα διοικητικά.

Γίνονται ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και επαφές ιδίως από παράγοντες που είχαν εμπλακεί και στο παρελθόν στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, για να διαφανεί αν μπορεί να συσταθεί υπό τις περιστάσεις ένας δυνατός συνδυασμός που να μπορέσει να αντιστρέψει την κατάσταση και να διαχειριστεί την οικονομική στενότητα.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα συνεχίσει μέχρι τη συνέλευση να ασκεί τα καθήκοντα του, το ίδιο και οι συνεργάτες του, χωρίς να έχουν αποφασίσει ποια στάση θα τηρήσουν κι αν θα επαναδιεκδικήσουν εκλογή. Μην ξεχνά κανείς ότι ο κύριος Πετρίδης είναι μεγαλομέτοχος και η στάση του θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενη διάδοχη κατάσταση.

Ο πρόεδρος της εταιρείας από καιρό πάντως είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να παραδώσει τη σκυτάλη, αν βρεθεί διάδοχη κατάσταση που να διασφαλίζει το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. 


Στο σωματείο του ΑΠΟΕΛ
παρακολουθούν με αγωνία τα όσα συμβαίνουν και μελετούν τρόπους ώστε να γίνει πιο ομαλά και με προοπτική η όποια κίνηση για νέα διοίκηση στην εταιρεία, δίνοντας έμφαση στην απόλυτη διαφάνεια σε ότι αφορά τα οικονομικά. 

Μέσα σε αυτό το σκηνικό η ομάδα δίνει δύσκολο αγώνα την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο ενώ θα ακολουθήσουν στο ΓΣΠ οι αναμετρήσεις με Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια. 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-09T08:46:20+02:00
Go to Top