Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Βάλεντιτς ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση είναι στο 50-50»

Βάλεντιτς ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση είναι στο 50-50»

Βάλεντιτς ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση είναι στο 50-50»

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Μπότεφ Πλόβντιβ, για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, δήλωσε ο προπονητής της βουλγαρικής ομάδας, Αζρουντίν Βάλεντιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού στο ΓΣΠ, για τον 2ο προκριματικό.

Όσα δήλωσε ο Αζρουντίν Βάλεντιτς:

Για την πρόκριση: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αναλύσαμε τον ΑΠΟΕΛ. Είναι 50-50 η πρόκριση».

Για το αυριανό ματς: «Στην ομάδα μας υπάρχουν μερικοί νεαροί παίκτες και είναι σημαντικό να δούμε πως θα αντιδράσουν σε καυτή ατμόσφαιρα. Δεύτερος σημαντικός παράγοντας θα είναι οι καιρικές συνθήκες και τρίτος το πως θα αντιδράσει η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά της πίεσης του ΑΠΟΕΛ».

Αγωνιστικά: «Δεν έχουμε προβλήματα στην ομάδα με τραυματισμούς και ασθένειες. Μπορούμε να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα».

Για το που θα κριθεί το αυριανό ματς: «Λέω ξανά ότι είναι 50-50. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλη πίεση. Είναι σημαντικό να παίξουμε αύριο με την ίδια νοοτροπία όπως στο πρώτο. Πρέπει να πιστέψουμε στο τι ήρθαμε εδώ να κάνουμε. Στα αποδυτήρια υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται κουράγιο και αυτοπεποίθηση».

Για τη θερμοκρασία: «Είναι περίπου η ίδια θερμοκρασία και στη Βουλγαρία, αλλά εδώ έχει περισσότερη υγρασία και αυτό ίσως επηρεάσει αλλά είδαμε ότι και τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι έτοιμο για 90λεπτο ακόμα».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Δεν έχει σημασία αν είσαι προπονητής της Μπότεφ ή της Μάντσεστερ. Πάντα υπάρχει πίεση σε αυτή τη δουλειά. Δεν είμαι νεαρός προπονητής. Έχω πολλά χρόνια εμπειρία και μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό που δεν αρέσει είναι τα fake news. Τα fake news ίσως επηρεάσουν λίγο αλλά μετά δεν με απασχολεί. Ξέρω ποιος είμαι και από ποια οικογένεια προέρχομαι. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και πιστεύω ότι η Μπότεφ θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα».

Όσα δήλωσε ο Πα Κονατέ:

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Όλοι ξέρουν τη σημασία του αγώνα. Η ομάδα νιώθει πολύ καλά, είναι δυνατή. Δεν πιστεύω ότι θα είναι πρόβλημα η ατμόσφαιρα. Μπορεί να είμαστε νεαροί παίκτες και να μην έχουμε την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ αλλά έχουμε καρδιά».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-27T19:00:37+02:00
Go to Top