Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Βίωσα το λόγο που δεν πάει καλά ο ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε η Ομόνοια»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 και εκτός από την Εθνική Κύπρου, τον Νικόλα Ιωάννου και τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι (διαβάστε ΕΔΩ), μίλησε και για τη μάχη του πρωταθλήματος. Εξέφρασε την άποψή του γιατί ο ΑΠΟΕΛ έμεινε αρκετά μακριά από τον στόχο του πρωταθλήματος, ενώ εκθείασε τη δουλειά του Μπεργκ στην Ομόνοια.

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Βλέπω τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος. Είναι μια κακή σεζόν, είναι απαράδεκτη αυτή τη πορεία αλλά στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ανακάμψει και επιστρέψει στις πρώτες θέσεις. Οι αλλαγές προπονητών είναι από τους βασικότερους λόγους μιας κακής πορείας. Ο καθένας χρειάζεται τον χρόνο του. Το έχω βιώσει αυτό και εγώ».

Για την Ομόνοια και τον Χένινγκ Μπεργκ: «Επέστρεψε. Μετά από κάποια άσχημα χρόνια. Με τον Χένινγκ Μπεργκ έχει αποκτήσει σταθερότητα και στρατηγική. Είναι πολύ καλός προπονητής, έξυπνος. Είναι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο να έχει μια δυνατή Ομόνοια, έναν δυνατό ΑΠΟΕΛ. Τώρα και άλλες ομάδες ακολουθούν και αυτό είναι καλό».

Για τον Απόλλων-Ομόνοια: «Θα είμαι ειλικρινείς. Θα ήθελα μια ισοπαλία για να δοθεί η ευκαιρία στην ΑΕΛ να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τον τίτλο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-31T13:49:11+02:00
Go to Top