Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3 ομάδες θέλουν να κλέψουν το εισιτήριο του Champions League από τον ΑΠΟΕΛ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3 ομάδες θέλουν να κλέψουν το εισιτήριο του Champions League από τον ΑΠΟΕΛ!

Νέα δεδομένα έχει φέρει η ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος CYTA, με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Απόλλωνας επικράτησε την Κυριακή του ΑΠΟΕΛ και αύξησε την διαφορά του από τους γαλαζοκίτρινους στους 4 βαθμούς, 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και αγκάλιασε το τρόπαιο. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν εξασφαλισμένο το εισιτήριο τους για το Champions League, αλλά για το τρόπαιο θέλουν ακόμα 2 βαθμούς.

Στην δεύτερη θέση καραδοκεί ο ΑΠΟΕΛ, οποίος πέραν του τροπαίου θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για έξοδο στο Champions League. Έχει 51 βαθμούς, με την 3η ΑΕΚ και την 4η Ανόρθωση να καραδοκούν με 48 βαθμούς. Μάλιστα ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα τα πουν στο ΓΣΠ και με νίκη της Ανόρθωσης, αυτή θα ανέβει στην 2η θέση.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, ότι σε περίπτωση που νικήσει η Ανόρθωση στα 2 τελευταία της παιχνίδια και νικήσει και η ΑΕΚ, τότε το εισιτήριο θα πάει στους κιτρινοπράσινους. Σε ισοβαθμία όμως ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, τότε το εισιτήριο πάει στην «Κυρία», που μετρά φέτος 3 νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Στην 5η θέση που δεν δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο βρίσκεται ο Άρης Λεμεσού με 47 βαθμούς, και είναι στο -1 από ΑΕΚ και Ανόρθωση. Στην τελευταία θέση και εκτός Ευρώπης, αν και ελπίζει μαθηματικά βρίσκεται η Πάφος με 43 βαθμούς.Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές το πρόγραμμα των ομάδων έχει ως εξής:

Capture

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-05-10T03:44:07+02:00
Go to Top