Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Βόμβα στη Ρουμανία: Ο Φλορέσκου μίλησε για απόπειρα δωροδοκίας του από τον ΑΠΟΕΛ!

Βόμβα στη Ρουμανία: Ο Φλορέσκου μίλησε για απόπειρα δωροδοκίας του από τον ΑΠΟΕΛ!

Βόμβα στη Ρουμανία: Ο Φλορέσκου μίλησε για απόπειρα δωροδοκίας του από τον ΑΠΟΕΛ!

Τάχιστα θα πρέπει να κληθεί στην Κύπρο για κατάθεση ο Τζορτζ Φλορέσκου. Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ισχυρίστηκε μέσω δηλώσεών του πως έγινε απόπειρα δωροδοκίας του πριν από ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ!

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της prosport.ro, ο 38χρονος μέσος που αγωνίστηκε στους πράσινους τη σεζόν 2016-17, κλήθηκε να πάει σε συνάντηση σε ξενοδοχείο. Όπως αναφέρει, ρωτήθηκε εάν ήταν διατεθειμένος να πάρει χρηματικό ποσό για να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μάλιστα, εκείνο που του έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν ότι ήρθε άνθρωπος από την πατρίδα του για να μεσολαβήσει ώστε να πειστεί και να δεχτεί την προσφορά που του έγινε. «Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν;», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του.

Όσο για την απάντηση που έδωσε, σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η ακόλουθη:

«”Συγγνώμη, αλλά μην έρθεις ξανά σε μένα με τέτοιο πράγμα”. Σηκώθηκα και έφυγα. Μετά με φώναξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μου είπε: “Βλέπεις ότι στο δωμάτιο δεν ξέρω ποιος σε περιμένει”. Του είπα τότε: “Για τη ζωή σου, μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο! Σε κανέναν αριθμό. Ούτε στο κινητό, ούτε στο ξενοδοχείο, ούτε πουθενά”.

Αυτό με συγκλόνισε κι εμένα, που ήρθε κάποιος από τη Ρουμανία. Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν; Με πήρε με κάποιο τρόπο. Αυτή ήταν η μόνη εμπειρία, αλλά ποτέ δεν συμμετείχα σε κάτι τέτοιο και ποτέ δεν θα γίνω μέρος σε κάτι τέτοιο. Εδώ δεν είναι πλέον μόνο θέμα ακεραιότητας, αλλά και πίστης».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-12-01T11:04:05+02:00
Go to Top