Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Γένσεν: Η διαφορά των οπαδών της Ρόζενμποργκ και του ΑΠΟΕΛ

Γένσεν: Η διαφορά των οπαδών της Ρόζενμποργκ και του ΑΠΟΕΛ

Φεύγοντας από τη Νορβηγία τον περασμένο Ιανουάριο για να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ, ο Μάικ Γένσεν άφηνε πίσω του πορεία εφτά χρόνων στη Ρόζενμποργκ και οπαδούς στεναχωρημένους. Σε βαθμό που χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις μέσω της ιστοσελίδας της πρώην ομάδας του, για να τους ευχαριστήσει και να τους αποχαιρετήσει.

Πέρασε λιγότερο από ένας χρόνος και ο Δανός μέσος ετοιμάζεται για να αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους, καθώς όπως διέρρευσε είναι ο πρώτος που θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ιανουάριο. Και τα συναισθήματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με την έξοδό του από την ομάδα των Βίκινγκ.

Ο Γένσεν ήρθε σε άσχημη περίοδο για τον ΑΠΟΕΛ, με πολλές αλλαγές προπονητών, ποδοσφαιριστών, τεχνικών διευθυντών και γενικά ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε περίοδο κορωνοϊού και κακής πορείας των γαλαζοκιτρίνων, που περιλαμβάνει κάποιες από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της τελευταίες δεκαετίας, δεν μπόρεσε προσφέρει τα αναμενόμενα.

Στο άκουσμα λοιπόν του ψεσινού νέου, που τον θέλει να φεύγει, οι αντιδράσεις των φίλων του ΑΠΟΕΛ ήταν σε στυλ «ούτε κρύο ούτε ζέστη». Καμία σχέση με το κλίμα της αποχώρησής του από τη Ρόζενμποργκ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-19T11:52:24+02:00
Go to Top