Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Γ. Ιωάννου / ΑΠΟΕΛ: «Η εξάδα δεν έχει τόση σημασία, να χτίσει για το κύπελλο»

Γ. Ιωάννου / ΑΠΟΕΛ: «Η εξάδα δεν έχει τόση σημασία, να χτίσει για το κύπελλο»

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ο Γιάννος Ιωάννου, ο οποίος υπηρέτησε και ως βοηθός προπονητής, μίλησε στον Σπορ FM, για την ήττα από τον Απόλλωνα και εξέφρασε την άποψη ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η κατάκτηση του κυπέλλου, για τη γενική εικόνα του ΑΠΟΕΛ και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Για τον αγώνα του Σαββάτου: «Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, μπήκε πιο δυνατά και επέβαλε τον ρυθμό του. Ήταν δίκαιη η νίκη του. Το ΑΠΟΕΛ είχε κάποιες χτυπητές αδυναμίες. Γίνονται κάποια βήματα με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, όμως χρειάζεται συνέχεια».

Για τις αδυναμίες: «Δεν βλέπω ότι όλοι οι παίκτες είναι επιπέδου ΑΠΟΕΛ. Έχει ανεβεί η ψυχολογία της ομάδας και είναι ανάγκη να συνεχίσει βήμα με βήμα. Ο μεγάλος στόχος θα πρέπει να είναι ο θεσμός του κυπέλλου. Δεν παίζει μεγάλη σημασία αν θα είναι στην 6άδα. Αυτό που έχει σημασία είναι το κύπελλο. Είναι ανάγκη να χτίσει σε αυτό το θεσμό».

Για τη γενικότερη εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «To ΑΠΟΕΛ δεν έχει μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες και δεν μιλώ για το βαθμολογικό κομμάτι».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Ο Απόλλων βελτιώθηκε κατά 20-25% με την ενσωμάτωση του Μπίσεσβαρ. Αν συνεχίσει έτσι θα είναι πολύ σημαντικός για τον Απόλλωνα».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Είναι φιλόδοξος και έχει διδαχθεί σωστά με τον Ιβάν. Έπιασε πολλά σημαντικά στοιχεία. Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-01T11:24:47+02:00
Go to Top