Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Δίκαιο το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, να αποκατασταθεί η δική μας αδικία»

Στον Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος για όλα τα θέματα των «ερυθρολεύκων».

Η θέση για το αίτημα του ΑΠΟΕΛ: «Ήμασταν ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή. Όταν προέκυψαν τα πρώτα κρούσματα και ήταν στην ομάδα μας που το πέρασε πολύ διαφορετικά. Ήμασταν η διαφορετική ομάδα που το Υπουργείο μας έκλεισε το προπονητικό κέντρο και μας απαγόρευσε να προπονούνται ακόμη και οι παίκτες που ήταν αρνητικοί. Είχαμε ευχηθεί να μην προκύψει το ίδιο σε άλλη ομάδα, και είχαμε πει ότι η Νέα Σαλαμίνα θα είναι δίπλα της για να την στηρίξει. Για να είμαστε δίκαιοι, το αίτημα του ΑΠΟΕΛ ήταν δίκαιο. Όμως η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός έχουν υποστεί μια αδικία και πρέπει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ να βρει τους τρόπους να αποκατασταθεί αυτή η αδικία. Τρέχαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή να τυπώσουμε φανέλες για τους μικρούς μας παίκτες να αγωνιστούν. Θεωρούμε ότι θα βρεθούν οι τρόποι για αποκατάσταση αυτής της αδικίας, δεν γνωρίζω πως, αυτά είναι θέματα που θα τα δει η ΚΟΠ. Το σωστό ήταν από εμάς να δεχθούμε το αίτημα του ΑΠΟΕΛ ως δίκαιο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πρέπει να αντιμετωπίζεται με κάθε τρόπο».

Και συνέχισε: «Στην απόφαση της Εκτελεστική Επιτροπή για αναβολή του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική του, περισσότερη σημασία έχει και η απόφαση της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό και αδικήθηκαν»

Για τον τραυματισμό του Αντιόλο: «Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του που θα τον κρατήσει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός για παίκτη μας που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Ο προπονητής μας καλείται να βρει λύσεις».

Για τα μετεγγραφικά: «Υπάρχει προσύμφωνο με συγκεκριμένο παίκτη που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, είναι και ο Ντουβεντρού που συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις μας και εναπόκειται στον προπονητή μας εάν θα αποκτηθεί. Απ’ εκεί και πέρα θα γίνουν άλλες δύο μετεγγραφές για να βγει πιο δυνατή και ενισχυμένη η ομάδα μας ενόψει της συνέχειας. Έχει επέλθει συμφωνία με τον Ρολάντας Μπαραβίκας και θα αποχωρήσει από την ομάδα μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην ίσως πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος με καλούς παίκτες και έναν προπονητή που έχει δείξει δείγματα γραφής. Ανεξαρτήτως της βαθμολογικής της θέσης, εμείς θα πάμε στο παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-16T12:44:53+02:00
Go to Top