Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Δημήτρης Χριστοφόρου: «Γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί επενδυτής, υπάρχει μόνο προφορικό ενδιαφέρον»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε στον «Super Sport FM» για τη νίκη της ομάδα του επί του ΑΠΟΕΛ, καθώς και για άλλα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν, όπως είναι η εύρεση επενδυτή και η γενική συνέλευση.

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε σε εκπομπή του Super Sport FM σχετικά με τα εσωτερικά ζητήματα που έχουν προκύψει στην Ανόρθωση, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Απριλίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ:

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή που η βαθμολογία δεν μας επέτρεπε να διεκδικούμε Ευρώπη ή κάτι άλλο, η ομάδα οφείλει να παλεύει όλα τα παιχνίδια και για τη φανέλα και για την ίση αντιμετωπίσει όλων όσων διεκδικούν πράγματα στον όμιλο. Αυτό κάναμε και με τον Άρη και με τον ΑΠΟΕΛ, όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Εν τέλει μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν αλλάζει τη μοίρα μας, όμως και με την Ομόνοια και σε όσα παιχνίδια ακολουθούν, οι παίκτες θα τα δίνουν όλα για να πάρουν όσους βαθμούς μπορούν».

Για τη γενική συνέλευση:

«Το οικονομικό ήταν ένα από τα θέματα που ζητηθήκαν. Ήταν μια συνέλευση που έγινε για ενημέρωση των μελών για όλα τα τρέχοντα θέματα. Και ακολούθως τα μέλη είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις εισηγήσεις και τους δικούς τους προβληματισμούς. Η κατάληξη της Συνέλευσης, που ήταν η πιο αθρόα των τελευταίων ετών, ήταν ότι πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούν και να δώσουν λύσεις στο οικονομικό. Μέχρι τις 24 του μήνα τρέχει μια εκστρατεία, έτσι ώστε να επανέλθει το σώμα, να δούμε τι μαζεύτηκε για να μελετηθούν τα επόμενα βήμα. Δεν θέλω να μπλέξουμε με τα νούμερα/αριθμούς γιατί είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία των παικτών για να βρεθούν λύσεις. Είναι μήνες που πέρασαν και γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί κάποιος επενδυτής. Έγιναν πολλές επαφές και χτυπήθηκαν πόρτες εντός και εκτός Κύπρου. Φιλολογικό ενδιαφέρον μόνο προέκυψε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-09T09:43:13+02:00
Go to Top