Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Δημητρίου: «Είμαστε αποτελεσματικοί και μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα σε κάθε αντίπαλο»

Ο Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε στον Super Sport FM, για τις επετειακές εκδηλώσεις της ομάδας, καθώς και για τον στόχο του πρωταθλήματος. Επίσης έγινε αναφορά στον Κόουτς Σιμόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εκδήλωση: «Έγινε για να παρουσιάσουμε τις εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στη χρονιά. Έγινε πολύ ωραία ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του Πεζοπορικού και της ΕΠΑ, και ακολούθως την ενοποίηση τους. Ουσιαστικά η εκδήλωση, σηματοδότησε τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν και θα κορυφωθούν μέχρι τις 18 Ιουλίου που είναι και η ημέρα των γενεθλίων. Θα γίνει συναυλία με μεγάλο όνομα τραυγουδιστή και φιλικό με μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη, όταν υπάρχουν νεότερα θα τα ανακοινώνουμε. Θα γίνει και gala diner και το επετειακό λεύκωμα».

Για τον στόχο του τίτλου: «Σίγουρα με τον τρόπο που θα τελειώσει η σεζόν, που ελπίζουμε να είναι ο καλύτερος δυνατός, θα είναι το καλύτερο να γιορτάσουμε με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Και μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, είχαμε πει ότι δεν σκεφτόταν κανείς ότι τελείωσε κάτι. Ακόμη απομένουν τέσσερα παιχνίδια, είναι ακόμη πιο λεπτές οι ισορροπίες. Όλα κρίνονται κάθε αγωνιστική. Εμείς τώρα παίζουμε με τον Άρη και εκεί ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα. Κερδίζοντας τα δικά μας παιχνίδια, επωφελούμαστε. Ο στόχος μας σε κάθε μας δεν αλλάζει. Έχουμε οδηγό τα εκτός έδρας παιχνίδια στα πλέι οφ. Είμαστε και αποτελεσματικοί και ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα σε κάθε αντίπαλο».

Για τον Ραν Μπεν Σιμόν : «Σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στοχοπροσήλωση. Το μοναδικό στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Τη δήλωση που την έκανα το μεσημέρι για το μέλλον του Ραν Μπεν Σιμόν, μετάφερα τα λεγόμενα του προπονητή και με το που τελείωσε το παιχνίδι, απάντησε ο ίδιος».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Σολ δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-09T09:37:27+02:00
Go to Top