Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Είμαστε εκνευρισμένοι στον ΑΠΟΕΛ, αναρωτιόμαστε αν είναι σκόπιμα»

«Είμαστε εκνευρισμένοι στον ΑΠΟΕΛ, αναρωτιόμαστε αν είναι σκόπιμα»

«Είμαστε εκνευρισμένοι στον ΑΠΟΕΛ, αναρωτιόμαστε αν είναι σκόπιμα»

Βράζουν στον ΑΠΟΕΛ με την απόφαση του Χρυσοβαλάντη Θεουλή να αποβάλει τον Χρίστο Γουίλερ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι γαλαζοκίτρινοι, μέσω του Νίκου Κουγιάλη τονίζουν ότι είναι διατεθειμένοι να πάνε στα άκρα και αναρωτιούνται εάν τα λάθη είναι ανθρώπινα ή σκόπιμα. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ επανέλαβε τη θέση της διοίκησης για κάθοδο ξένων διαιτητών σε όλους τους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι νέα ομάδα και “κτίζεται” με στόχο το πρωτάθλημα».

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να φτάσει η ομάδα στο 100% των δυνατοτήτων της; «Περίπου δύο μήνες. Έχουμε ρόστερ πολυάριθμο, άρα χρειαζόμαστε χρόνο ως ομάδα. Στα θετικά ότι σκοράρουν νέοι παίκτες. Επίσης, για εμάς ο Σατσιάς είναι σημαντικό κεφάλαιο, προέρχεται από τις ακαδημίες και μας χαροποιεί με την απόδοση του. Θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Ο ΑΠΟΕΛ που θέλουμε να βλέπουμε εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα».

Για τη διαιτησία και τα λάθη που παρατηρούνται: «Λάθη γίνονται στο γήπεδο και στο VAR. Είναι απαράδεκτο με τη τεχνολογία που έχουμε στα χέρια μας να παίρνονται λανθασμένες αποφάσεις. Μεγάλο λάθος η αποβολή του Γουίλερ, δεν υπήρξε καν φάουλ στη συγκεκριμένη φάση, αποβλήθηκε άδικα ο παίκτης που έδωσε μεγάλη μάχη για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Το επίπεδο των διαιτητών είναι κατώτερο του αναμενομένου. Θεωρώ ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και ο κ. Κούμας να διατηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε τους προηγούμενους μήνες. Η Ομοσπονδία καλείται να κάνει το καθήκον της, πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητές για να διευθύνουν τα σπουδαία παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για τα παράπονα που εκφράστηκαν για τον Μίλοραντ Μάζιτς: «Δεν καταλαβαίνω με ποια κριτήρια ορίζει τους διαιτητές ο κ. Μάζιτς, όλες οι ομάδες έχουν παράπονα. Ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα και πρέπει να βλέπει ποιοτικό θέαμα. Να έρθουν διαιτητές εγνωσμένης αξίας, δε γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που μαθαίνουν μέσα από τα παιχνίδια του δικού μας πρωταθλήματος. Την περσινή περίοδο είχαμε καλύτερες διαιτησίες, το επίπεδο είναι χαμηλό φέτος».

Για το VAR και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε στην Κύπρο: «Δεν ξέρω εάν έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το VAR. Είμαστε εκνευρισμένοι στον ΑΠΟΕΛ, θα τραβήξουμε την υπόθεση στα άκρα, αναρωτιόμαστε εάν τα λάθη γίνονται από αδυναμία ή είναι σκόπιμα. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, θέλουμε ξένους διαιτητές, στείλαμε επιστολή αλλά δεν μας έλαβαν υπόψη. Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιδράσει έντονα».

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνει μεγάλη «μάχη» για την εξάδα, είναι μακρύς ο δρόμος ως το τέλος. Είμαι αισιόδοξος ότι έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-09-19T09:57:56+02:00
Go to Top