Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Είχα συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ, έγινε μια παρεξήγηση και στο τέλος δεν έμεινα ούτε στην ΑΕΛ»

«Είχα συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ, έγινε μια παρεξήγηση και στο τέλος δεν έμεινα ούτε στην ΑΕΛ»

«Είχα συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ, έγινε μια παρεξήγηση και στο τέλος δεν έμεινα ούτε στην ΑΕΛ»

Στην περίοδο που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ (2016-17) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Gazzetta.gr. Αποκάλυψε επίσης ότι είχε συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο έγινε μια παρεξήγηση, όπως είπε, και στο τέλος δεν πήγε αλλά ούτε και έμεινε ούτε στη λεμεσιανή ομάδα.

Η σχετική αναφορά του Γιώργου Γεωργιάδη:

Μετά ήρθε η ώρα να πας στην Κύπρο. Ήταν εύκολη απόφαση να πας;

«Είχα κουραστεί από την Ελλάδα να σου πω την αλήθεια και ήρθε μία πρόταση από την ΑΕ Λεμεσού και μπορώ να πω πως ήταν από τις πιο θετικές μου χρονιές. Δέθηκα με την ομάδα, τον κόσμο και μου άρεσε και εμένα πολύ εκεί. Θα έλεγα πως ήταν από τις πιο ευτυχισμένες χρονιές μου ποδοσφαιρικά».

Τι το ιδιαίτερο είχε;

«Όλα ήταν υπέροχα. Ήταν το κλίμα, οι οπαδοί, ότι μέχρι τον Δεκέμβρη ήμασταν στις πρώτες θέσεις… Μετά τον Δεκέμβρη είχαμε 2-3 σοβαρούς τραυματισμούς βασικών στελεχών και έτσι σιγά-σιγά χάσαμε τη δυναμική μας. Εγώ έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν και μου έδειχνε αγάπη ο κόσμος και ήταν ευχάριστο το πέρασμά μου. Δυστυχώς δεν έμεινα εκεί γιατί υπήρξαν κάποιες διαφωνίες μεταξύ της ομάδας και του γραφείου ατζέντηδων που με είχε ενημερώσει για το ΑΠΟΕΛ. Είχαμε συμφωνήσει με το ΑΠΟΕΛ για να πάω αλλά έγινε μία παρεξηγήση και στο τέλος δεν έμεινα ούτε στην ΑΕ Λεμεσού αλλά δεν πήγα ούτε στο ΑΠΟΕΛ!

Έτσι χάλασε. Είχα και μία πρόταση από το Ιράν με μεγάλη, οικονομικά, πρόταση αλλά τελευταία μέρα πριν πάω έφυγε ο προπονητής και επέστρεψα στην Κύπρο, στον Ερμή. Το πάλεψα, ξεκίνησα κάπως καλά και είχα βάλει και ένα πολύ ωραίο γκολ από το κέντρο αλλά με έπιασε ένας πόνος στη μέση και με άφησε αρκετά πίσω. Έφυγα από εκεί και πήγα στη Δόξα Δράμας για να είμαι και κοντά στο σπίτι μου. Και ας ήταν στη Β’ Εθνική, ήθελα να κάνω την αποκατάσταση και στη συνέχεια έφυγα πάλι για το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Τουρκία».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-11-17T13:54:00+02:00
Go to Top