Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Εμείς περάσαμε πολύ χειρότερα, μη ξεγράφετε τον ΑΠΟΕΛ»

O εκ των υπευθύνων για την δημιουργία του μουσείου του ΑΠΟΕΛ Μιχαλάκης Ραφαήλ και πρωήν μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τα επόμενα βήματα που θα κάνουν οι «γαλαζοκίτρινοι» για να μπορεί ο κόσμος να δει το μουσείο, ενώ πήρε θέση και για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ομάδα.

«Δυστυχώς και λόγω των μέτρων, η επισκεψιμότητα είναι περιορισμένη και αποφασίσαμε να κάνουμε διαθέσιμο το μουσείο μέσω διαδικτύου. Μέχρι το Πάσχα πιστεύω θα αρχίσουμε και θα βρούμε τους πόρους. Θα υπάρχουν επεξηγήσεις των τροπαίων και στα ελληνικά και στα αγγλικά και ελπίζουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν και έσοδα για να πληρώνεται και το προσωπικό. Το σωματείο είναι ο μόνος μέτοχος και υπάρχει εξαιρετική συνεργασία. Ελπίζουμε όταν τελειώσει αυτή η πανδημία θα μπορεί να απολαύσει το μουσείο από το σπίτι του, από το κινητό του ή από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Όταν έχεις βρίσκεται στην παρέα με τις Άρσεναλ, Μπενφίκα κτλ, είναι τεράστιο πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα πολλαπλασιαστούν τα 29 μέλη που υπάρχουν σήμερα στον Διεθνή Σύνδεσμο Αθλητικών Μουσείων», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν είναι στην κουλτούρα μας να βλέπουμε τα μουσεία άλλων ομάδων. Όταν είχαμε πάει στην Ελλάδα και στο μουσείο του Ολυμπιακού Περαιώς, η κοπέλα που ήταν υπεύθυνη εκεί μου είχε πει ότι ο μόνος αθλητής που είχε πάρει άλλους στο μουσείο για να τους δείξει που αγωνίζεται, είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Δυστυχώς εμείς περιμένουμε να παίξουμε με την Ρεάλ, τη Μάντσεστερ και τη Λίβερπουλ για να πούμε ότι πήγαμε»

Ακολούθως αναφέρθηκε στην αγωνιστική κρίση που περνά φέτος ο ΑΠΟΕΛ: «Εμείς οι 60αριδες έχουμε περάσει πολύ χειρότερα. Ανομβρία, πωλήσεις τροπαίων. Η Εταιρεία του ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ότι ο κόσμος είναι εκεί και θα είναι εκεί αν χρειαστεί. Τότε χρειάστηκαν σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ και συνείσφερε ο κόσμος. Τώρα θα μου πείτε πέρασαν τόσα χρήματα από τα ταμεία γιατί να βοηθήσει ο κόσμος; Η πραγματικότητα σήμερα μας αποδεικνύει ότι με λιγότερα λεφτά μπορείς να κάνεις ομαδάρα. Απόδειξη η ΑΕΛ με 1.5 εκατομμύριο, ενώ και το μισθολόγιο της Ομόνοιας από ότι έχω πληροφορηθεί δεν είναι μεγάλο, είναι περίπου 3.5 εκατομμύρια. Το ξέρετε ότι ο Μοράις το 2008 θα έφευγε από τον ΑΠΟΕΛ; Τον βάζαμε δεξί μπακ και δεν απέδιδε. Ευτυχώς γεννήθηκε το δεύτερό του παιδί, είχε κάποια θέματα και τελικά έμεινε και ήρθε ο Γιοβάνοβιτς και τον αναγέννησε. Και ο Πρόδρομος έχει χειριστεί παρόμοιες καταστάσεις. Μην ξεγράφετε τον ΑΠΟΕΛ, ίσως θα χρειαστεί 1-2 χρόνια, αλλά ο ΑΠΟΕΛ βρει τον δρόμο του»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-24T09:32:07+02:00
Go to Top