Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ενοχλημένοι με ΚΟΠ στον ΑΠΟΕΛ, τοποθέτηση για οικονομικό: «€550.000 δεν θα μας δοθούν…»

Ενοχλημένοι με ΚΟΠ στον ΑΠΟΕΛ, τοποθέτηση για οικονομικό: «€550.000 δεν θα μας δοθούν…»

Ξεκάθαρη η θέση του ΑΠΟΕΛ για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 ομάδες και όχι με 14, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων (ΣΠΟΡ FM 95.0). Ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε και στο οικονομικό, τονίζοντας πως υπάρχει ενόχληση με την ΚΟΠ για το γεγονός πως δεν έχει βοηθήσει τα σωματεία.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το αν η θέση του ΑΠΟΕΛ στηρίζει τις 14 ή 12 ομάδες στο πρωτάθλημα: «Δεν θα περιοριστώ μόνο στην απάντηση. Ο ΑΠΟΕΛ όχι δεν υποστηρίζει τις 14 ομάδες. Έγινε μια συμφωνία ότι θα επιστρέψουμε του χρόνου στις 12. Δεν έχει τεθεί επίσημα θέμα 14 ομάδων. Αυτό συμφωνήσαμε όλοι. Μπορεί να συμβεί, να αλλάξουν τα πλάνα, αλλά να υπάρχει κάποιος λόγος».

Για το οικονομικό: «Αρκετές ομάδες συμφώνησαν με την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης. Ήταν πρωτοβουλία και δική μας. Βλέπουμε κάποια πράγματα και δεν συμφωνούμε. Παρουσιάζεται μια μη πρόθεση το ποδόσφαιρο να μπει σε μια θέση που του αρμόζει. Διαπιστώνουμε και τι γίνεται στο εξωτερικό, που οι ομοσπονδίες βοηθούν τις ομάδες στο οικονομικό τομέα. Όταν η ΚΟΠ δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το πρόβλημα των σωματείων και υπάρχει κωλυσιεργία, γιατί υπήρξε συνάντηση τον Ιούλιο με τον Υπουργό για να βοηθήσουν τα σωματεία και δεν έγινε τίποτα… Δεν ξέρουμε γιατί αργεί αυτή η βοήθεια. Εμείς αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι δεν είδαμε κάποια ενέργεια. Περιμένουμε να δούμε τι θα ειπωθεί. Πολλές φορές δεν κατανοεί ο κόσμος, ότι αυτή την στιγμή τα έσοδα είναι μηδέν, αλλά για τον ΑΠΟΕΛ πχ τα έσοδα είναι στο πλην. Δεν μιλάω μόνο για τα εισιτήρια. Έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά και λεφτά που έπρεπε να είναι στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ, δηλαδή τα 550.000 ευρώ από την UEFA, δεν είναι. Ενώ υπολογίστηκε σαν έσοδο, δεν υπολογίζεται πλέον, έχει χαθεί. Είναι πράγματα τα οποία θέλουμε να κατανοήσει η Ομοσπονδία. Ομάδες μικρότερης εμβέλειας, το μοναδικό τους έσοδο, ήταν τα εισιτήρια που περίμεναν. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ, είναι μηναία η καταβολή της Cablenet. Υπάρχουν σωματεία που εισπράττουν τα χρήματα από την αρχή της σεζόν».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-17T11:23:21+02:00
Go to Top