Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ενοχλημένος με τον Σατσιά ο Φανιέρος: ”Αυτό που έκανε με τον ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να το αποφύγει!”

Με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡΤ ΦΜ 95.0, ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στην κίνηση του τεχνικού της ομάδας Μαρίνου Σατσιά που τον ενόχλησε

Αναλυτικά ο πρόεδρος των φτεροπόδαρων τόνισε ότι ο Μαρίνος Σατσιάς θα μπορούσε να αποφύγη την ανταλλαγή φανέλας με τον γιο του, ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ

Συγκεκριμένα είπε:
 
«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή αυτή την στιγμή. Αυτό που έκανε όμως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μας ενόχλησε. Μπορούσε να το αποφύγει. Δεν είναι θέμα με τον μικρό. Ο μικρός είναι παικταράς και θα κάνει καριέρα. Αλλά, έχουμε και εμείς φιλάθλους και πρέπει να τους σεβόμαστε. Αυτό έπρεπε να γίνει στα αποδυτήρια, αν ήθελε να το κάνει».

Για τα σημερινά δεδομένα:
«Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ανασυντασσόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι»

«Αυτή την χρονιά ήρθαν οι μικρές ομάδες και δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε. Για αυτό είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Μια μεγάλη ομάδα είναι και για τον κόσμο της. Πλέον, έχασαν το 25% από τη δύναμη τους, που δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:
«Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, διότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν νομίζω να μπορεί να συνέλθει το ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν κάνει μεταγραφές και αλλάξει ριζικά».

Τι έλειπε από την ομάδα του και δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα:
«Τίποτα. Αυτό που λείπει είναι το VAR. Δεν θα δεχτώ να παίξω ξανά χωρίς VAR. Είτε όλοι, είτε κανένας. Αυτές τις μέρες που θα βρεθούμε οι πρόεδροι θα το συζητήσουμε ξανά».

Για το VAR:
«Είναι καλό το VAR και τα πράγματα είναι καθαρά. Όμως, αφού είναι καθαρά, θα πρέπει να φαίνονται και καθαρά. Δεν καταλάβω ορισμένες φορές πως σκέφτονται ορισμένοι διαιτητές. Είχαμε δύο πέναλτι με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πιο σωστό το VAR να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-12T04:58:32+02:00
Go to Top